< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

PUIKI DOVANA
ATĖJAU TAM, KAD KURČIAU
Dr. Diana Satkutė

19,00 €22,00

Kūryba nebūtinai gali būti susijusi su eilėmis ar piešiniais. Versluose ar bendravime su žmonėmis taip pat galima surasti daug kūrybos.

Ši knyga, parašyta metaforomis tam, kad kiekvienas galėtumėm pabūti pasakose kaip maži vaikai, sugrįžti šiek tiek į vaikystę ir pasiimti iš ten tai, ką pamiršom pasiimti į suaugusių gyvenimą.
Vieni pamiršom pasiimti Vertybes. Kiti galbūt pamiršom pasiimti Meilę, kai vaikystėje jautėmės labai mylimi, o užaugus Meilė rodos kažkur pranyko. Nors iš tikrųjų ji niekur nedingo, tik galimai ją pamiršom pasiimti iš vaikystės.

O gal pamiršom paprasčiausiai suaugti ir pajausti tokį patį gyvenimo grožį, kokį jautėme vaikystėje, kai už mus visur ir visada buvo pasirūpinta. Kuomet mėgavomės būdami vaiku ir džiaugėmės tuo, ką turėjom ar gaudavom.

Suaugus gyvenimo grožis neišnyko, tik jis tapo šiek tiek kitoks, į jį reikia žvelgti pro šiek tiek kitokias dureles. Bet jos taip pat yra gražios ir spalvotos...

Šioje knygoje pasakų ar metaforų forma parodoma, kad pagrindinis darbas yra su mumis pačiais, o ne su kažkuo kitu esančiu aplinkoje... Mes patys pirmiausiai turime suprasti kas su mumis vyksta ir kokia forma. Ką mes atsinešame iš vaikystės, ir ką galime pritaikyti suaugusių pasaulyje.

Knygoje pateiktos istorijos, kurios nuosekliai lydi link savęs pažinimo. Po kiekvienos istorijos yra pateiktos praktikos. Atliekant praktikas kylančias mintis ar idėjas galima rašyti tiesiai knygoje. Patogus, spirale surištas knygos formatas, leis vartyti lapus taip, kad būtų patogu žymėti mintis.
Knyga yra pripildyta originaliomis, Lietuvos fotografų bei autorės asmeninio archyvo nuotraukomis tam, kad kūrybinės, savęs pažinimo mintys laisviau judėtų.

Kiekvienas iš mūsų esame čia tam, kad KURTUMĖM.

KURTI galima viską:
• naują technologiją,
• naują valdymo sistemą,
• naujus bendravimo įgūdžius,
• naują mezginį,
• naują piešinį,
• naujas eiles,
• naują šokį....

Ši knyga yra skirta kiekvienam, kuris nors akies krašteliu nori pažvelgti į save ir surasti savo vidinę ramybę ir harmoniją.

Dr. Diana Satkutė - verslo trenerė, mokomųjų medžiagų ir knygų autorė. Dianos profesinės žinios ir sukaupta praktinė patirtis padeda kiekvienam siekti asmeninės harmonijos.

https://youtu.be/L-K7HQtonlM







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Satya Dragon's Blood smilkalai
€2,29
Ispalla incense Palo Santo & Eucalyptus smilkalai
€2,79
Smilkalinė su Trigubu Mėnuliu irPentagrama
€13,90
Lavos apyrankė su raudono agato akcentu
€16,90
Žvakidė "Mistiška Jaunatis"
€7,90
Amuletas "Varno galva"
€23,90
Kristalų rinkinys "Laimei"
€7,90
Rožinio kvarco sfera 4 (cm)
€19,90
Amuletas "Lamija"
€29,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish