Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Sveikatos rutuliai Yin Yang juodi - 3,5 cm


17,50
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-10-30


Į krepšelį


 

Šešioliktame amžiuje imperatorius Dzia Dzing įsakė nuodugniai ištirti šiuos "Sveikatos rutuliukus". Tai, kas atrodo kaip įprastas žaidimas, kai delnuose sukate du metalinius rutuliukus, iš tikrųjų yra tam tikra gydymo technika. Gyvybinė energija, tekanti per mūsų kūnus, vadinama Qi. Ši energija yra nukreipiama meridianais, energijos kanalais, esančiais mūsų kūne; jie yra susiję su kūno organais ir pojūčiais. Mūsų delnuose taip pat yra energetinių taškų, todėl sukdami rankų kamuoliukus stimuliuojame šiuos taškus, o išsiskyrusi energija meridianais patenka į visas kūno dalis. Tokiu būdu galima išgydyti arba pagerinti negalavimus (tačiau jokiu būdu tai nėra kiekvienos ligos sprendimas). Šių kamuoliukų yra įvairių dydžių; pradėkite nuo mažesnių ir pabandykite rutuliukus sukti pakaitomis į kairę ir į dešinę. Jei tai sekasi gerai, tada pabandykite rutuliukus riedėti neleisdami jiems liesti vienas kito. Kai įvaldysite šį įgūdį, pereikite prie didesnio dydžio. Su jais galite išmokti juos sukti net ant pirštų galiukų. Po kurio laiko pastebėsite, kad jūsų rankos ir pirštai tampa lankstesni.

Jau daugelį šimtmečių, šie sveikatinimosi kamuoliukai naudojami kinų medicinoje siekiant palaikyti rankų ir pirštų lankstumą ir kraujo apytaką. Leidžiant kamuoliukams apsukti ratą aplink vienas kitą vienoje rankoje, vienu metu masažuojamas ir stimuliuojamas delnas. Turėtumėte reguliariai keisti kryptį ir ranką. Išlaisvinant energijos atsargas, galima pasiekti visapusišką geros savijautos jausmą. Padidės gebėjimas susikaupti ir vidinė stiprybė.
Sveikatingumo kamuoliukų viduje yra garso mechanizmas sukeliantis švelnų garsą. Kiekvieno sveikatos kamuoliuko skersmuo yra apie 4 cm. Jie tiekiami dviejų vienetų rinkinyje, įdėtame į paminkštintą brokato dėžutę su gražiu kiniško šilko siuvinėjimu.

 

chromuotus plieninius rutuliukus lengva prižiūrėti, ypač jei aktyviai praktikuojate. Jei ketinate kuriam laikui palikti rutuliukus neaktyvius, elkitės su jais taip, kaip elgtumėtės su automobilio chromu. Tiesiog jų paviršių patepkite lengvu aliejumi arba automobiliniu vašku, kad nesusidarytų rūdžių.

 

Sveikatos kamuoliukai bus pristatyti raudonoje, mėlynoje, žalioje arba juodoje dėžutėje.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.