< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Labradoritas
310 (g)

50,90 €54,90

Labradorito yra magiškaskristalas, padedantis išvalyti ir atverti visas kūno čakras ir energetinius centrus. Tai galios kristalas, padedantis įžvelgti bet kokias iliuzijas ir nustatyti tikrąją, apčiuopiamą savo svajonių ir tikslų formą. Labradorito kristalai stimuliuoja jūsų vidinį sąmoningumą, priartindami jus prie tikrosios savasties atradimo.

Labradorito gydomosios savybės, pasižyminčios ryškių atspalvių vaivorykšte, padeda išvalyti jūsų energiją ir sujungti jus su šviesos energija. Padėkite labradorito kristalą ant palangės, kad sustiprintumėte jo platų spalvų spektrą, ir leiskite energijai tekėti į jūsų erdvę. Laikydami šį kristalą savo šventoje erdvėje, taip pat padėsite išgydyti visas čakras, kol praktikuosite meditaciją, ir susijungsite su Dieviškumu. Ryšys su jo energija apšviečia jūsų intuiciją ir skatina jus eiti dvasiniu savęs pažinimo keliu.

Labradorito energija, esanti aplink jus, padeda sukurti energetinį skydą, apsaugantį jūsų aurą ir stiprinantį jūsų asmeninę energiją. Tai padeda užkirsti kelią kitiems pasinaudoti jūsų asmeninės energijos ištekliais ir juos išsiurbti. Dar viena labradorito reikšmė - padėti atsikratyti beviltiškumo ir nerimo jausmų ir pakeisti juos viltimi bei laime. Šie kristalai labai gerai dera su mėnulio akmeniu, todėl galite pabandyti derinti šiuos du brangakmenius, kad pasiektumėte emocinę pusiausvyrą ir susijungtumėte su dieviškąja moteriška galia.

Kai jus traukia labradorito kristalai, greičiausiai norite įnešti šiek tiek gyvybės į savo dvasią ir erdvę. Šie kristalai padeda prisiminti, kas jūsų gyvenime yra gyvybinga ir stebuklinga. Jie padeda jums suvokti savo dvasioje esančią kibirkštį, kuri nori būti išlaisvinta.

Zodiakas: Skorrpionas, Liūtas, Šaulys, Vandenis, Svarstyklės, Ožiaragis, Vėžys.

Čakra: Trečios akies.

Išmatavimai: 7 x 6 x 4 (cm).
Svoris: 310 (g).




Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Naujos prekės
Sidabrinis amuletas 'Fėjos Pentagrama'
€21,00
Oranžinio selenito pakabukas
€8,90
Keramikinės runos
€14,90
Žalvarinės virgulės su mango medžio rankenomis (L)
€35,00
Žvakidė Pentagrama
€3,90
Japoniški smilkalai 'Levandos'
€5,10
Citrinas S
€3,49
Rankų darbo ritualinė Čakrų žvakė - energetinio lauko valymui ir apsaugai
€12,90
Dervos krepšeliai smilkymui baltojo šalavijo kvapo Banjara
€5,05
Satya Dragon's Blood smilkalai
€2,29

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish