Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Rožinio kvarco kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Rožinis kvarcas: besąlygiškos meilės akmuo

Rožinis kvarcas yra nuostabi rožinė kvarco atmaina, vertinama dėl švelnios ir puoselėjančios energijos. Žinomas kaip „besąlygiškos meilės akmuo“, jis jau šimtmečius puoselėjamas kristalų gydymo ir dvasinėse praktikose, nes skatina užuojautą, emocinį gijimą ir meilę sau.

Formavimas ir išvaizda

Rožinis kvarcas įgauna švelnų rausvą atspalvį dėl kvarco struktūroje esančių titano, geležies arba mangano pėdsakų. Natūralus rožinis kvarcas, randamas dideliuose telkiniuose visame pasaulyje, ypač Brazilijoje, Madagaskare ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, dažnai susidaro ne iš skaidrių kristalų, o masyvių gabalų pavidalo, o jo spalva gali būti nuo šviesiai rausvos iki sodresnių rausvų atspalvių.

Simbolika ir gydomosios savybės

Krištalų gydyme rožinis kvarcas dažniausiai siejamas su širdies čakra, kuri valdo meilę, santykius ir emocinę pusiausvyrą. Jis skleidžia švelnią, raminančią energiją, kuri skatina empatiją ir atleidimą, padeda gydyti emocines žaizdas ir stiprinti ryšius su kitais žmonėmis. Žmonės dažnai naudoja rožinį kvarcą norėdami pritraukti į savo gyvenimą meilę, nesvarbu, ar tai būtų romantiška, platoniška, ar meilė sau.

Be to,šis akmuo ramina protą ir mažina nerimą, todėl yra puikus palydovas tiems, kurie siekia vidinės ramybės ir emocinio stabilumo. Rožinis kvarcas dažnai naudojamas meditacinėse praktikose, siekiant atverti širdį ir išlaisvinti neigiamas emocijas, pavyzdžiui, pyktį ar apmaudą.

Panaudojimas kasdieniame gyvenime

Daugelis rožinį kvarcą įtraukia į savo namų interjerą, nešioja jį kaip papuošalus arba išdėlioja erdvėse, kad paskatintų meilės ir harmonijos jausmus. Pagal fengšui jis dedamas į santykių kampą namuose, kad sustiprintų ryšį ir suteiktų romantiškos energijos.

Kai kurie žmonės rožinį kvarcą taip pat naudoja savęs priežiūros ritualuose, medituodami deda jį ant širdies arba nešiojasi gabalėlį kišenėje kaip švelnų priminimą elgtis su savimi geranoriškai ir užjaučiančiai.

Dėl švelnios rožinio kvarco energijos jis yra universalus ir giliai asmeniškas akmuo, idealiai tinkantis tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems kristalų gydymo specialistams. Dėl savo grožio ir puoselėjančių savybių jis yra mėgstamas pasirinkimas emociniam gydymui, meilei ir harmonijai visose gyvenimo srityse skatinti.

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti