Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Persikinio mėnulio akmens kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Persikinis mėnulio akmuo: Švelnus šilumos ir moteriškos energijos pliūpsnis

Persikinis mėnulio akmuo yra švelnus, puoselėjantis kristalas, talpinantis mėnulio esmę, tačiau pridėjęs šilumos ir paguodos energijos. Skirtingai nuo vaivorykštinio mėnulio akmens spindinčios mėlynos spalvos, persikinis mėnulio akmuo suteikia subtilesnį, raminantį švytėjimą, dažnai apibūdinamą kaip švelni besileidžiančios saulės šviesa. Persikų atspalviai sukelia šilumos, meilės sau ir emocinio gydymo jausmus, todėl jį mėgsta tie, kurie ieško paguodos ir ramybės permainų ar streso metu.

Kodėl jums patiks persikų mėnulio akmuo

Puoselėjantis emocinį gijimą:
Šis akmuo puikiai tinka tiems, kurie nori išsigydyti emocines žaizdas arba sustiprinti užuojautos jausmą. Jis ramina sunkias emocijas, padeda sumažinti nerimo jausmą ir skatina savęs priėmimą. Persikinis mėnulio akmuo dažnai rekomenduojamas tiems, kurie linkę būti griežti sau arba kovoja su nepasitikėjimu savimi, nes švelniai skatina vidinę ramybę ir savivertę.

Intuicijos stiprinimas gerumu:
Mėnulio akmuo išsiskiria ypatingai gera ir empatiška energija: nors daugelis mėnulio akmenų garsėja kaip intuiciją stiprinantys, persikinis mėnulio akmuo išsiskiria ypač gera ir empatiška energija. Jis palaiko emocinį įžvalgumą, todėl jausmai tampa aiškesni ir suprantamesni, o ne pribloškiantys. Daugelis žmonių persikinį mėnulio akmenį laiko šalia medituodami ar rašydami dienoraštį, nes jis skatina apmąstymus ir emocinį augimą.

Kaip naudoti persikinį mėnulio akmenį

Asmeninis paguodos talismanas:
Nešiokitės nedidelį gabalėlį persikinio mėnulio akmens su savimi visą dieną, kad jo raminanti, meilės kupina energija būtų šalia. Jis gali būti tylus priminimas, kad reikia būti švelniam su savimi, ypač sunkiomis ar įtemptomis akimirkomis.

Jūsų šventoje erdvėje:
Padėkite persikinį mėnulio akmenį namuose, kur praleidžiate ramų, apmąstymams skirtą laiką, pavyzdžiui, miegamajame arba meditacijos erdvėje. Jo energija padės sukurti raminančią atmosferą, skatinančią atsipalaidavimą ir emocinę pusiausvyrą.

Gerumo dovana:
Mėnulio akmuo - tai dėmesinga dovana žmogui, išgyvenančiam sunkų laikotarpį. Jo švelnus, mylintis buvimas gali suteikti reikiamą paguodą ir emocinę paramą.

Persikinis mėnulio akmuo yra daugiau nei tik gražus akmuo; jis yra emocinio gydymo, rūpinimosi savimi ir asmeninio augimo sąjungininkas. Jo šilta, globojanti energija gali švelniai nukreipti jus atgal į emocinės pusiausvyros ir vidinės harmonijos vietą. Nesvarbu, ar naudojate šį akmenį kasdienėje praktikoje, ar laikote jį šalia, kad jaustumėtės patogiai, persikinis mėnulio akmuo yra tylus, bet galingas priminimas, kad reikia priimti save su gerumu.

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti