Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Juodo mėnulio akmens kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Juodasis mėnulio akmuo: Gilios intuicijos akmuo

Paslaptingas ir žavus juodasis mėnulio akmuo yra unikalus įžeminančios energijos ir sustiprintos intuicijos derinys. Skirtingai nei kitų rūšių Mėnulio akmuo, juodasis Mėnulio akmuo yra tamsesnio, dūminio atspalvio su subtiliais sidabro ar pilkos spalvos blyksniais. Jis gerbiamas ne tik dėl savo grožio, bet ir dėl galingo ryšio su gilesniais, nematomais savasties aspektais.

Juodojo mėnulio akmens magija

Gili intuicija ir Mėnulio ryšys:
Juodasis Mėnulio akmuo dažnai laikomas jaunaties akmeniu, simbolizuojančiu naują pradžią, paslėptą potencialą ir nežinomybę. Jį ypač vertina tie, kurie siekia sustiprinti savo intuiciją ir užmegzti ryšį su pasąmone. Šis akmuo padeda atverti duris į gilesnes įžvalgas, todėl puikiai tinka tyrinėti sapnus, intuiciją ir savasties paslaptis.

Darbas su šešėliais ir emocinis gydymas:
Juodasis mėnulio akmuo dvasinėje praktikoje padeda dirbti su šešėliais - priimti ir gydyti paslėptas savasties dalis, kurių galbūt vengiate ar slopinate. Tai idealus palydovas tiems, kurie keliauja savęs pažinimo ir transformacijos keliu, padedantis iškelti paslėptas emocijas į paviršių, kad jos galėtų gyti ir augti. Jei dirbate vidinį darbą, medituodami su juoduoju mėnulio akmeniu galite įžeminti ir suteikti saugią erdvę emocijoms išsilaisvinti.

Kaip dirbti su juoduoju mėnulio akmeniu

Meditacija ir ritualai:
Juodasis Mėnulio akmuo yra neįtikėtinas akmuo, kurį galima įtraukti į mėnulio ritualus, ypač per jaunatį. Medituokite su juo nustatydami naujus ketinimus, nes jis padeda susiderinti su naujos pradžios energija ir įžemina jūsų dvasią. Jo energija taip pat skatina emocinį skaidrumą, padeda giliai suvokti savo gyvenimą ir vidinį pasaulį.

Kristalų tinkleliai ir gydomasis darbas:
Juodąjį mėnulio akmenį padėkite ant trečiosios akies arba sakralinės čakros, kad pagilintumėte intuityvų suvokimą arba atskleistumėte paslėptus emocinius blokus. Jis taip pat puikiai tinka tiems, kurie dirba gydymo praktikoje ir kuriems reikia įžeminančio akmens psichinėms įžvalgoms įtvirtinti.

Namuose:
Padėkite juodąjį mėnulio akmenį savo gyvenamojoje erdvėje, kad skatintumėte apsaugą ir emocinę pusiausvyrą. Jo energija padeda neutralizuoti negatyvumą ir įnešti į aplinką ramybės jausmą.

Juodasis mėnulio akmuo yra daugiau nei tik gražus brangakmenis - tai stiprus sąjungininkas visiems, pasiruošusiems pasinerti į savo vidinį pasaulį, tyrinėti nežinomybę ir priimti tiek šviesą, tiek šešėlį savyje. Nesvarbu, ar medituotumėte, ar dirbtumėte su šešėliais, ar paprasčiausiai saugotumėte savo namus, juodasis mėnulio akmuo yra gilios transformacijos akmuo.

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti