Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Bambukinis jaspis
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Bambukinis jaspis yra unikalus ir vizualiai įspūdingas brangakmenis, kuriam būdingi žemės atspalviai ir organiški, juostiniai raštai, primenantys natūralią bambuko tekstūrą. Šis akmuo garsėja įžeminančiomis ir stabilizuojančiomis savybėmis, suteikiančiomis ramybės ir ryšio su Žeme pojūtį. Jis dažnai naudojamas stiprybei, atsparumui ir subalansuotam požiūriui sunkiais laikais skatinti.

Bambuko jaspis ypač vertinamas dėl gebėjimo puoselėti ramią dvasios būseną, todėl jis idealiai tinka meditacijai ar stresui malšinti. Jis skatina kantrybę ir atkaklumą, padeda stabilizuoti emocijas ir skatina teigiamą, pastovią energiją. Dėl to šis akmuo puikiai tinka tiems, kurie siekia įveikti kliūtis ir išlaikyti dėmesį asmeniniams tikslams.

Be metafizinių savybių, dėl natūralių bambuko jaspio raštų jis puikiai tinka namų dekorui, kristalų kolekcijoms ar papuošalams. Šiltas, įžeminantis jo buvimas įneša gamtos prisilietimą į patalpas, sukurdamas harmoningą ir jaukią atmosferą. Nesvarbu, ar naudojamas dvasinei praktikai, ar tiesiog mėgstamas dėl savo natūralaus grožio, bambuko jaspis yra akmuo, suteikiantis ir stiprybės, ir ramybės.

Ilgis: ~ 2 (cm).

Dėl natūralios akmens prigimties spalva ir dydis varijuoja. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti