Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Fluorito apyrankė
Magiški aksesuarai

16,00

Į krepšelį


Fluorito apyrankė: Balansas, skaidrumas ir apsauga

Fluorito apyrankė yra ne tik gražus aksesuaras, bet ir pasižymi giliomis metafizinėmis savybėmis. Fluoritas žinomas kaip proto aiškumo ir susikaupimo akmuo, dažnai vadinamas „genijų akmeniu“ dėl savo gebėjimo pagerinti koncentraciją ir sprendimų priėmimą. Fluoritas padeda nešiotojui išbristi iš protinio rūko, suteikia ramybės ir tvarkos pojūtį.

Fluoritas būna įvairių spalvų - violetinės, žalios, mėlynos, geltonos ir net vaivorykštės - kiekviena jų suteikia savo subtilią energiją. Pavyzdžiui, violetinės spalvos fluoritas siejamas su dvasiniu sąmoningumu ir intuicija, o žalias fluoritas - su gydymu ir širdies čakra.

Fluorito apyrankės nešiojimas taip pat gali suteikti apsaugą. Fluoritas veikia kaip skydas nuo neigiamų energijų, todėl jis puikiai tinka žmonėms, dirbantiems stresinėje aplinkoje, arba tiems, kurie nori sustiprinti savo energetinę apsaugą.

Fluorito apyrankė - tai ne tik papuošalas, bet ir prasminga asmeninio tobulėjimo priemonė, suteikianti pusiausvyrą ir harmoniją tiek protui, tiek dvasiai. Nesvarbu, ar jus traukia jo grožis, ar gydomosios savybės, tai universalus bet kurios kristalų kolekcijos priedas.

  • Karoliukų diametras: 10 (mm).
  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!