< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Krištolinis skambantis dubuo lotoso čakra 2 D-tonas 432Hz -- 20cm


207,00
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-07-10


Į krepšelį



Lotoso skambantis dubuo 2 - Swadhisthana - D-tonas - oranžinis
Komplekte yra plaktukas ir guminis žiedas stabilumui ir optimaliam skambesiui užtikrinti.
Skirtingi plaktukai skleidžia skirtingus garsus, todėl rekomenduojama užsisakyti skirtingus plaktukus atskira. 

Dėmesio: niekada nenaudokite medinio plaktuko su krištoliniais dubenėliais!

Apie "Chakra Crystal Singing Bowls" skambančius dubenis
Šis aukščiausios kokybės krištolinis skambantis dubuo pagamintas iš gryno kvarco miltelių, įkaitintų iki daugiau nei 1700 laipsnių Celsijaus. Kaitinant atskiros kvarco miltelių dalelės susijungia ir tada yra suformuojamos į dubenį. Šiuose čakrų dubenyse yra pasirinktos natos (nuo šaknų čakros iki karūnos čakros): Jų išorę puošia spalvotas lotosas, atitinkantis čakros natą. 

Valymo instrukcijos: Valyti drungnu vandeniu su nepūkuota šluostes. Jei reikia, naudokite švelnų ploviklį. Būkite atsargūs: Spalva nėra atspari vandeniui.

Grojimo krištoliniu skambančiu dubeniu rekomendacijos
Kad dubuo būtų stabilus ir geriau skambėtų, jį visada padėkite ant guminio žiedo. Plaktuku tris kartus švelniai suduokite į išorinį kraštą. Dabar tyliai trinkite išorinį dubens kraštą bet kuria kryptimi neutraliu zomšiniu, guminiu ar silikoniniu plaktuko galu, kol atsiras norima vibracija. Keiskite kampą ir greitį, kad skambėtų skirtingi tonai. Nuimkite plaktuką, kad dubuo ilgai rezonuotų, ir pajuskite kūne rezonuojančią garso energiją.


Ko negalima daryti su krištoliniu skambančiu dubeniu
Negalima “daužyti” dubens per stipriai smūgiuojant ir grojant per garsiai. Priešingai nei metaliniai dubenys, šie krištoliniai dubenys gali lengvai sudužti, todėl su jais elkitės atsargiai. Negrokite dviem ar daugiau dubenų labai arti vienas kito (ne mažesniu kaip 30 cm atstumu); dėl to dubuo gali sudužti. Nemėtykite į dubenėlį plaktuko – ar kito sunkaus daikto–. Niekada nekiškite žmogaus galvos į krištolinį dubenį, kai juo grojate. Nemuškite ir negrokite krištoliniu dubeniu per garsiai šalia žmogaus galvos / ausų.


7 čakrų skambančių dubenų rinkinio sudarymas
Patys galite nuspręsti, kaip norite sudaryti 7 čakrų skambančių dubenų rinkinį. Pavyzdžiui, aukštesniems tonams groti naudokite 20 cm dubenis, o 6 ir 7 čakroms - 30 cm dubenis. Didesni dubenys skamba giliau, o garsas išlieka ilgiau. Tačiau taip pat galite paimti 7 vienodo skersmens dubenis, po vieną kiekvienai čakrai. Viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų.

 

432 hercai (Hz)
Garsą ir muziką sudaro vibracijos. Kuo didesnis virpesių skaičius per sekundę, tuo aukštesnis tonas. Šiam rodikliui žymėti naudojamas hercų (Hz) vienetas. 432 Hz yra natūralus visatos "tono aukštis". Šis tonas persipina gamtoje, matematikoje, planetų orbitose, visoje visatoje. Visa klasikinė Bacho, Brahmso ir kt. muzika buvo sukurta ir iš pradžių atliekama naudojant 'standartinį' A (=A4) 432 Hz. Taip sureguliuoti ir mūsų gaminami “432 Hz” kristaliniai skambantys dubenys. Dėl to mūsų parduodamuose tonuose yra šie dažniai*:

C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz

432 Hz skalėje suderinti tonai ne tik malonesni ausiai, bet ir užtikrina harmoningą visos jūsų 'būties' rezonansą su mūsų planeta ir visata. Šis natūralus rezonansas lemia geresnę kūno ir proto savijautą.

* Normaliu laikomas nuokrypis iki ±2 Hz.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Krištolinis skambantis dubuo lotoso čakra 2 D-tonas 432Hz -- 20cm
€207,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish