< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Krištolinis skambantis dubuo skaidrus čakros 1 C tonas 432Hz + maišelis -- 18cm


453,60
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-07-09


Į krepšelį


 

Kristalinis skambantis dubuo 1 - Muladhara - C tonas - raudonas

Pateikiamas su nešiojimo krepšeliu, dviem plaktukais ir guminiu stabilumo žiedu.

Ekspertiškai pagaminti krištoliniai skambantys dubenys skleidžia nuostabius, galingus garsus. Pagaminti iš grynų kvarco kristalų miltelių, įkaitintų iki kelių tūkstančių laipsnių, kaitinimo proceso metu dalelės susijungia į kiekvieną dubenį. Dubenėlis suderintas pagal konkrečias muzikines natas, o jo dydis turi įtakos garso aukščiui— mažesni dubenėliai išgauna aukštesnes natas, o didesni - žemesnius tonus. Aukštesni tonai pakylėja ir valo, o žemesni skatina atsipalaidavimą ir įžeminimą, nors poveikis atskiriems žmonėms gali skirtis.

Atkreipkite dėmesį: Atminkite, kad niekada negalima dėti kieno nors galvos į skambantį dubenį arba mušti per garsiai šalia žmogaus galvos. Laikykitės saugaus atstumo tarp kelių dubenų, kad išvengtumėte vibracijos, galinčios juos sudaužyti. Be to, pasiteiraukite apie galimus nepatogumus, jei kas nors, naudodamasis šalia esančiu dubeniu, turi metalinių smeigtukų ar nerūdijančio plieno rutulinių sąnarių.

Normaliu laikomas nuokrypis iki ±2 Hz Hz.


Kristaliniai skambantys dubenys
Tikrindami jų unikalius garsus, išbandykite skirtingus plaktukus, pavyzdžiui, guminius, odinius, veltinio ar vilnonius. Niekada nenaudokite medinių lazdelių, nes jos gali pakenkti šiems pažeidžiamiems dubenėliams. Kiekvienas plaktukas skleidžia savitą garsą ir vibraciją, todėl vadovaudamiesi juo galite pasirinkti tinkamą norimam efektui pasiekti. Prie šio gaminio pridedamas zomšinis ir guminis plaktukas.

Užsisakydami vienos natos dubenėlį, turėkite omenyje, kad dėl tobulai suderintų natų retumo jis gali skleisti plokščią arba aštrų garsą. Dubenėlių dydžiai gali atitikti daugiau nei vieną natą, priklausomai nuo tokių veiksnių kaip svoris, sienelių aukštis ir storis, o natos, priskirtos dubenėlių dydžiams, gali skirtis dėl gamybos proceso ir derinimo tikslumo.

Kombinuojant krištolinius dubenėlius, gali susidaryti harmonijos, sukeliančios įvairų poveikį žmonėms, priklausomai nuo jų aplinkybių. Gydymo įstaigose šie dubenys padeda atkurti pusiausvyrą ir harmonizuoti, tačiau' rekomenduojama neskambinti dubenų nepertraukiamai ilgiau nei 15-20 minučių, kad būtų išvengta energijos perkrovos. Skambant dubeniui visada turėkite teigiamų ketinimų, nes proceso metu jis tampa jūsų pačių pratęsimu.

Konkrečioms čakroms galima skirti atitinkamai sureguliuotus dubenis: Pirmoji (C) - įžeminimas; antroji (D) - kūrybiškumas ir seksualumas; trečioji (E) - savigarba ir klestėjimas; ketvirtoji (F) - meilė ir sveikata; penktoji (G) - bendravimas ir kūrybiškumas; šeštoji (A) - intuicija, psichinis tobulėjimas; septintoji (B) - dvasinis ryšys.

Krištolinio dubens tonus galima sustiprinti vokalizuojant kartu, derinant su minčių galia arba teigiamais teiginiais. Pasiruošimas su kvėpavimo pratimais ir vizualizacijomis padeda sukurti tinkamą nuotaiką prieš skambant dubeniui. Afirmacijos turėtų būti teigiamos esamuoju laiku, kad palengvintų norimą energijos ir sąmonės pokytį.

Atsargiai smūgiuokite į dubenį prie viršutinio krašto ir sekite garsą aplink dubenį lazdele ar plaktuku, kad tonai būtų ilgesni ir garsesni. Naudodami dubenį pasitikėkite savo intuicija dėl judesių ir ketinimų.

432 hercai (Hz)
Garsas ir muzika susideda iš vibracijų. Kuo didesnis virpesių skaičius per sekundę, tuo aukštesnis tonas. Šio rodiklio matavimo vienetas yra hercas (Hz). 432 Hz yra natūralus visatos "tono aukštis". Šis tonas persipina gamtoje, matematikoje, planetų orbitose, visoje visatoje. Visa klasikinė Bacho, Brahmso ir kt. muzika buvo sukurta ir iš pradžių atliekama naudojant 'standartinį' A (=A4) 432 Hz. Taip sureguliuoti ir mūsų gaminami “432 Hz” krištoliniai skambantys dubenys.

432 Hz skalės natos ne tik malonesnės ausiai, bet ir užtikrina harmoningą visos jūsų 'būties' rezonansą su mūsų planeta ir visata. Šis natūralus rezonansas lemia geresnę kūno ir proto savijautą.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Krištolinis skambantis dubuo skaidrus čakros 1 C...
€453,60

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish