Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Tribal Soul kūgio formos backflow smilkalai "White Sage Levander"
Magiški ritualai

2,49

Į krepšelį


Išbandykite harmoningą „Tribal Soul Backflow“ smilkalų mišinį - baltąjį šalaviją ir levandą, sukurtą tam, kad į jūsų erdvę įneštų ramybės ir pusiausvyros. Šie smilkalų kūgeliai specialiai sukurti naudoti su atbulinio srauto degikliais, sukuriančiais užburiantį krioklį primenantį dūmų srautą, kuris ramina jausmus.

Šiame unikaliame mišinyje baltojo šalavijo valomosios savybės derinamos su raminančiomis gėlių natomis, kurias suteikia levandos. Baltasis šalavijas žinomas dėl savo gebėjimo valyti ir apsaugoti, o levandos vertinamos dėl atpalaiduojančių ir stresą mažinančių savybių. Kartu jie sukuria atmosferą, kuri skatina ramybę, aiškumą ir teigiamą energiją.

Kiekvienoje pakuotėje yra 10 aukštos kokybės krioklio evekto kūgelių, kurie sklandžiai dega, pripildydami jūsų erdvę švelnaus aromato. Puikiai tinkantys meditacijai, atsipalaidavimui po ilgos dienos ar tiesiog norintiems suteikti ramybės savo namams, „Tribal Soul Backflow Incense - White Sage & Lavender“ smilkalai - puikus jūsų ritualų ir atsipalaidavimo palydovas.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!