Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Ametisto Runos
Lo Scarabeo

31,24

Į krepšelį


Ametisto runų rinkinys: Pažadinkite dvasinę įžvalgą ir ramybę.

Pasinerkite į raminančią ir apšviečiančią ametisto runų rinkinio energiją - galingą dvasinio augimo, vidinės ramybės ir intuityvios įžvalgos įrankį. Ametistas žinomas dėl savo nuostabių violetinių atspalvių ir raminančių vibracijų, jis garsėja savo gebėjimu stiprinti dvasinį sąmoningumą, skatinti ramybę ir palaikyti emocinę pusiausvyrą. Kiekviena runa, subtiliai iškalta iš šio nuostabaus kristalo, skleidžia ramybės ir išminties pojūtį, todėl idealiai tinka ieškantiems gilesnio ryšio ir aiškumo.

Šiame rinkinyje yra 24 runos, pagamintos iš ametisto, kiekviena išraižyta senoviniais Elder Futhark simboliais, ir tuščia runa, simbolizuojanti nežinomybę ir transformacijos galimybes. Dėl raminamųjų ir apsauginių ametisto savybių šis rinkinys puikiai tinka meditacijai, spėjimams ir asmeniniams apmąstymams, nes suteikia gaires ir skatina ramią bei susikaupusią būseną.

Ametisto runų rinkinys yra gražus ir prasmingas pagalbininkas tiek tyrinėjant runų paslaptis, tiek tobulinant dvasines praktikas. Jis taip pat yra puiki dovana tiems, kurie leidžiasi į savęs pažinimo ir nušvitimo kelionę.

Patirkite gilią ametisto ramybę ir dvasinę įžvalgą ir leiskite šiam runų rinkiniui vesti jus vidinės harmonijos keliu!

  • Rinkinyje yra 25 runos įdėtos į elegantišką aksominį maišelį ir instrukcijos.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-10-11 - 2025-03-03
Taro mokymai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau