Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras!
El.paštas

NAUJIENA
NAUJIENA Rinkinys kathas 5 spalvų L


33,60
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-10-30



5 Katha - 5 Dhyani Budų spalvų rinkinys, elegantiškai papuoštas 8 Aušpicistiniais simboliais.

Tibeto budizmo tradicijoje Katha yra pasisveikinimo šalikas arba šalikas, naudojamas kaip pagarbos demonstravimas svečiui, įteikiant jam šaliką atvykus, panašiai kaip Vakaruose įteikiant gėles ar dovaną. Šis pagarbus gestas sustiprina šeimininko ir svečio ryšį.

Katha ne tik pasitinka svečius, bet ir uždengia Budos statulas arba Thangkas - didingus ritininius paveikslus. Šis veiksmas simbolizuoja pagarbą ir atsidavimą Budai ir prisideda prie šventos atmosferos, supančios šias dvasines reprezentacijas.

Be to, kathos naudojamos altoriui papuošti, o skarelė tarnauja kaip spalvingas priedas, sustiprinantis šventą erdvę. Kathos simbolinė reikšmė peržengia jos fizinės formos ribas; ji simbolizuoja svetingumą, pagarbą ir pagarbą turtingame Tibeto budistinės kultūros kontekste.


"Mani Bhadra B.V. - Phoenix Import" siūlo tipiškų Tibeto tekstilės gaminių pasirinkimą. Dauguma tibetietiškų tekstilės gaminių tibetiečiams turi dvasinę ar simbolinę reikšmę ir naudojami kaip altoriaus, 'Gompos' (meditacijos vietos) ar namų puošmena.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!