< Grįžti į sąrašą

Larimaras
Dominikos Respublika

10,90

Į krepšelį


Džiaukitės šiuo tikru tikru švelniausių mėlynų atspalvių Larimaru. Larimaras yra retas brangakmenis ir lopšinė tiems, kurie dažnai jaučiasi prislėgti šiame pasaulyje. Šis melsvas kristalas gali nuraminti greitai kylančias nuotaikas ir tvirtai sulaikyti toksiškas ar sabotuojančias mintis. Su vėsia vandenyno energija šis akmuo teka ir sūkuriuoja aplink jus, kviesdamas pasinerti šiek tiek giliau. 

Larimaras pasižymi valomąja energija. Šis brangakmenis gali padėti pašalinti fizinio, emocinio ir dvasinio kūno blokadas. Larimaras ne tik padeda nuraminti ir išgydyti kūno ir odos paūmėjimus, bet ir išvalyti viršutines čakras. Būdamas mėlynas akmuo, jis puikiai padeda ištirpdyti gerklės čakros blokadas. Tai padeda aiškiau ir supratingiau bendrauti. Jis taip pat kviečia nešiotojus mylėti su pasitikėjimu ir be baimės. Larimaras taip pat turi dvasinę pusę ir gali veikti karūnos čakrą, todėl palaiko ryšį su kosmosu. 

Larimaras yra šaltas ir švelnus, bet taip pat labai stiprus dieviškosios moteriškosios energijos ir drąsos lygio kėlimu. Šis brangakmenis ištirpdo fobijas ir baimes bei padeda sukurti aiškią energijos liniją iš širdies į gerklę, trečiąją akį ir karūną. Tai reiškia, kad galite išmokti pasitikėti savo intuicija ir formuoti sprendimus, mintis ir nuomones remdamiesi savo tikrosios būties esme.

Ilgis: 2 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Daugiau prekių iš "Larimaras"
Peržiūrėtos prekės
Larimaras
€10,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish