Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Kambaba jaspis kristalas
Magiški kristalai

14,00

Į krepšelį


Kambaba jaspis - įspūdingas kristalas, garsėjantis tamsiai žaliais ir juodais virpančiais raštais, primenančiais senovinius miškus ir gamtos paslaptis. Dažnai vadinamas „taikos ir ramybės akmeniu“, tikima, kad jis ramina neramias mintis ir nuramina audringas emocijas, todėl yra populiarus pasirinkimas ieškantiems pusiausvyros ir gilesnio ryšio su gamtos pasauliu.

Manoma, kad šis unikalus jaspis skatina įžeminimą, puoselėjančias energijas ir emocinį gijimą, idealiai tinka meditacijai ir vidinės ramybės jausmui puoselėti. Daugelis kristalų entuziastų Kambaba jaspį naudoja neigiamiems mąstymo modeliams išlaisvinti ir protiniam aiškumui didinti, padedant ramiai ir tvirtai mąstyti sudėtingose situacijose.

Nesvarbu, ar jus traukia jo apsauginės savybės, ar gebėjimas nuraminti nerimą, ar tiesiog žavūs jo raštai, Kambabos jaspis yra privalomas kiekvienam, norinčiam į savo gyvenimą įnešti harmonijos ir atsinaujinimo jausmą. Puikiai tinka meditacijos erdvėms, darbo aplinkai arba kaip gražus jūsų kristalų kolekcijos papildymas.

Ilgis: 5 - 6 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti