Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Pirito kristalas
Magiški kristalai

59,00

Į krepšelį


Piritas - tai galingas akmuo, atnešantis gausą, turtus ir apsaugą tiems, kurie dirba su jo energija. Šimtmečius piritas buvo vertinamas ne tik dėl savo grožio, bet ir dėl įžeminančių ir apsauginių savybių.

Energetinės pirito savybės:
  • Pritraukia turtus ir gausą: Piritas yra stiprus akmuo, padedantis pasiekti gerovę. Jis dažnai naudojamas manifestacijos praktikoje, padeda pritraukti sėkmę ir finansinį augimą.
  • Apsauga ir įžeminimas: Apsauginė energija sudaro skydą nuo neigiamų energijų ir aplinkos teršalų, todėl tai idealus akmuo asmeniniam įgalinimui ir saugumui užtikrinti.
  • Didina pasitikėjimą savimi: Padeda įveikti baimes ir nepasitikėjimą savimi. Tai puikus akmuo visiems, kurie nori pasitikinčiai ir ryžtingai siekti savo tikslų.

Kaip naudoti piritą:
  • Laikykite jį darbe: Padėkite gabalėlį pirito ant stalo arba darbo vietoje, kad pritrauktumėte sėkmę ir išliktumėte tvirtai ant žemės.
  • Meditacija: Medituokite su piritu, kad padidintumėte pasitikėjimą savimi, proto aiškumą ir pasireiškimo galią.
  • Nešiokitės su savimi: Nešiokitės nedidelį gabalėlį pirito kišenėje arba rankinėje, jis nuolat saugo jus nuo neigiamos energijos ir pritraukia galimybes.

Priežiūra ir valymas:
Kad išlaikytumėte pirito energetines savybes, reguliariai valykite jį mėnulio šviesoje arba naudokite dūmų valymo metodus, pavyzdžiui, šalaviją ar palo santo. Venkite ilgesnio sąlyčio su vandeniu, nes piritas yra jautrus drėgmei.

Į savo gyvenimą įneškite gausos ir apsaugos energijos su piritu, kuris yra esminis akmuo siekiantiems sėkmės ir apsaugantis nuo negatyvo.

  • Svoris: 483 (g). 
  • Išmatavimai: 9 x 7 x 3 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti