Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Agato kristalas
Magiški kristalai

39,00

Į krepšelį


Agatas yra gražiai juostuotas kristalas, žinomas dėl savo įžeminančios ir stabilizuojančios energijos. Kiekvienas agato akmuo yra unikalus dėl savo spalvų ir raštų įvairovės, tačiau visos jo atmainos garsėja savo apsauginėmis ir gydomosiomis savybėmis. Agatas šimtmečius buvo naudojamas kaip pusiausvyros akmuo, suteikiantis emocinį, fizinį ir intelektinį stabilumą tiems, kurie jį laiko šalia.

Vienas iš pagrindinių agato panaudojimo būdų - skatinti vidinę stiprybę ir ramybę. Jis padeda sutelkti energiją ir sukurti proto, kūno ir dvasios harmoniją, todėl yra puikus kristalas išgyvenantiems stresą ar netikrumą. Medituojant su agatu galima nuraminti protą, sustiprinti koncentraciją ir susitelkti į tai, kas iš tiesų svarbu.

Agatas taip pat yra galingas apsauginis akmuo, apsaugantis nuo neigiamos energijos ir sukuriantis ramią aplinką. Jis dažnai naudojamas namų interjere arba nešiojamas kaip asmeninis talismanas saugumo ir gerovės jausmui skatinti. Be to, agatas gali sustiprinti kūrybiškumą, padidinti pasitikėjimą savimi ir padėti aiškiai ir ramiai priimti svarbius sprendimus.

Nesvarbu, ar norite save įžeminti, rasti pusiausvyrą gyvenime, ar apsaugoti savo energiją nuo išorės poveikio, agatas yra universalus kristalas, suteikiantis ir stiprybės, ir ramybės jūsų kasdienybėje.

  • Svoris: 635 (g).
  • Išmatavimai: 12 x 9 x 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti