Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Avantiūrino medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Brangakmenių medžiai turi simbolinę reikšmę, jie jungia žemę ir dangų, augimą ir atsinaujinimą.

Šis brangakmenis žinomas dėl savo gražių žalių atspalvių ir spindinčios išvaizdos, jis siejamas su įvairiomis teigiamomis savybėmis, todėl yra populiarus tarp kristalų entuziastų.

Simbolika ir panaudojimas

Klestėjimas ir gausa:
Žaliasis avantiūrinas paprastai vadinamas „galimybių akmeniu“. Jis pritraukia klestėjimą ir sėkmę, todėl yra galingas augimo ir gausos simbolis. Pastatę šį medį savo namuose ar darbo vietoje, galite pakviesti finansines galimybes ir sėkmę.

Emocinis gydymas:
Žaliojo avantiūrino raminanti energija skatina emocinę pusiausvyrą ir stabilumą. Jis dažnai naudojamas gydymo praktikoje, kad padėtų sumažinti nerimą, stresą ir neigiamas emocijas. Medis primena, kaip svarbu išlaikyti teigiamą mąstyseną ir puoselėti emocinę gerovę.

Kūrybiškumo stiprinimas:
Manoma, kad žaliasis avantiūrinas skatina kūrybiškumą ir įkvėpimą. Medis gali būti naudojamas kaip dėmesio centras kūrybinių pastangų metu, skatinantis novatorišką mąstymą ir naujas idėjas. Jis ypač naudingas menininkams, rašytojams ir visiems, siekiantiems išnaudoti savo kūrybinį potencialą.

Fengšui taikymas:
Žaliojo avantiūrino medžiai pagal fengšui sustiprina teigiamos energijos (či) srautą erdvėje. Jei medį pastatysite savo namų turtų kampe (pietryčiuose), jis gali pritraukti finansinę gerovę. Be to, jį galima pastatyti su augimu ir nauja pradžia susijusiose vietose, kad jis padėtų asmeniniam tobulėjimui.

Meditacija ir sąmoningumas:
Žalio avantiūrino medžio įtraukimas į meditacijos praktiką gali sustiprinti dėmesingumą ir aiškumą. Sutelkdami dėmesį į medžio energiją, žmonės gali įsitvirtinti ir užmegzti ryšį su gamta, taip skatindami taikos ir ramybės jausmą.

Išmatavimai: 8 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti