Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Ametisto kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Ametistas: Dvasingumo ir apsaugos akmuo

Ametistas - tai nuostabios violetinės spalvos kvarco atmaina, vertinama dėl savo gilių dvasinių ir apsauginių savybių. Dėl savo grožio ir metafizinių savybių jis buvo naudojamas įvairiose kultūrose per visą istoriją, dažnai vadinamas „dvasingumo akmeniu“ ir garsėja intuicijos, dvasinio sąmoningumo ir vidinės ramybės stiprinimu.

Formavimas ir išvaizda

Ametistui būdingą violetinį atspalvį lemia kvarco struktūroje esanti geležis ir mikroelementai. Spalvos intensyvumas gali svyruoti nuo šviesiai levandų iki tamsiai violetinės, o kai kurie ametistai pasižymi ryškiu spalviniu zoniškumu. Dideli ametisto telkiniai randami Brazilijoje, Urugvajuje ir Zambijoje, o geoduose jis dažnai sudaro nuostabius kristalų klasterius.

Simbolika ir gydomosios savybės

Gydant kristalais ametistas pirmiausia siejamas su trečiąja akimi ir karūnos čakra, todėl jis yra galinga priemonė dvasiniam sąmoningumui, intuicijai ir meditacijai stiprinti. Jis padeda užmegzti ryšį su aukštesniąja sąmone, skatina gilesnį savęs ir visatos supratimą.

Ametistas taip pat labai vertinamas dėl savo apsauginių savybių. Jis saugo nuo neigiamų energijų ir emocinio disbalanso, sukuria raminamąją energiją, kuri ramina protą ir padeda sumažinti stresą, nerimą ir nemigą. Teigiama, kad ramios vibracijos skatina ramų miegą ir apsaugo nuo košmarų.

Daugelis žmonių kreipiasi į ametistą, norėdami padėti įgyti emocinį aiškumą ir priimti sprendimus. Ramindamas protą ir stiprindamas intuiciją, jis padeda aiškiai mąstyti ir subalansuotai spręsti, todėl yra puikus akmuo siekiantiems protinės ir emocinės ramybės.

Naudojimas kasdieniame gyvenime

Dėl savo universalumo ametistas yra populiarus įvairiomis formomis - nuo nuostabių juvelyrinių dirbinių iki dekoratyvinių daiktų. Namuose ametisto drūzos ir geodai dedami meditacijos vietose arba miegamuosiuose, kad skatintų taiką ir ramybę. Kai kurie žmonės ametistą laiko kišenėse arba po pagalvėmis, kad visą dieną ir naktį sugertų raminančią energiją.

Ametistas taip pat naudojamas dvasinėse praktikose nes pagilina meditacinę patirtį ir sustiprina ryšį su dieviškumu. Be to, daugelis žmonių ametistą naudoja energetinei apsaugai, nešiodami jį kaip pakabuką arba pasidėdami asmeninėje erdvėje, kad apsisaugotų nuo neigiamos įtakos.

Dėl grožio, dvasingumo ir apsauginių savybių derinio ametistas yra mėgstamas kristalų entuziastų, nes yra galingas pagalbininkas medituojant, siekiant emocinės pusiausvyros ir dvasinio augimo. Jo turtinga, raminanti energija idealiai tinka visiems, ieškantiems ramybės, apsaugos ir gilesnio ryšio su savo vidumi.

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti