Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Ametisto medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Brangakmenių medžiai, žinomi kaip augimo ir atsinaujinimo simbolis, sujungia žemę ir dangų, suteikdami jūsų aplinkai pusiausvyrą ir harmoniją. Dažnai vadinami gyvybės medžiu, jie turi gilią simbolinę reikšmę ir simbolizuoja gyvybės, augimo ir atsinaujinimo ciklą.

Šis ametisto brangakmenių medis yra ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir gydomosios energijos šaltinis. Šio medžio lapai pagaminti iš poliruotų ametisto kristalų, todėl jis sustiprina dvasinę atmosferą jūsų kambaryje, skatina aiškumą, pusiausvyrą ir aukštesnę sąmonę. Ametistas, turintis užburiančių atspalvių nuo šviesios levandos iki gilios violetinės spalvos, garsėja savo gebėjimu atverti kelius į nušvitimą ir sujungti fizines bei dvasines energijas.

Medžio pagrindas yra pagamintas iš ametisto drožlių, kurios yra įlietos į patvarų polireziną ir dar labiau sustiprina raminančią akmens energiją. Kiekviename medyje yra 21 akmuo, išdėstytas po tris akmenis kiekvienoje šakoje septyniose šakose, todėl medis yra vizualiai stulbinantis ir subalansuotas.

Trys priežastys, kodėl šį brangakmenių medį verta pastatyti savo gyvenamojoje erdvėje:

  • Jo šakos gaudo šviesą ir suaktyvina natūralią ametisto brangakmenių energiją.
  • Jis sustiprina fengšui energiją, todėl bet kuriame kambaryje sukuria ramybę ir pusiausvyrą.
  • Medis ne tik gražiai atrodo, bet ir ramina, suteikia ramybės.
Šis ametisto brangakmenių medis idealiai tinka meditacijos erdvėms, miegamiesiems arba kaip centrinis elementas jūsų gyvenamojoje erdvėje, nes suteikia ir estetinio žavesio, ir dvasinio praturtinimo. Dėl natūralaus grožio ir gydomųjų ametisto savybių derinio jis yra puiki dovana arba prasmingas jūsų asmeninės erdvės papildymas.

Išmatavimai: 8 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti