Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Labradorito kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Labradoritas: Permainų ir apsaugos akmuo

Labradoritas yra žavus feldšpatinis mineralas, garsėjantis įspūdingu spalvų žaismu, dažnai vadinamu „labradorescencija“. Dėl savo nežemiškų mėlynų, žalių, auksinių ir kartais net violetinių atspalvių, kurie keičiasi ir mirguliuoja šviesai atsispindint nuo jo paviršiaus, labradoritas tapo mėgstamu kristalų entuziastų ir dvasinių praktikų akmeniu. Šis unikalus optinis fenomenas žavėjo žmones šimtmečius, todėl jis plačiai naudojamas juvelyriniuose ir dekoratyviniuose dirbiniuose.

Susidarymas ir išvaizda

Labradoritas paprastai susidaro magminėse uolienose ir daugiausia gaunamas iš tokių vietovių kaip Kanada, Madagaskaras ir Suomija. Jis būna žalių, pilkų, juodų arba skaidrių atspalvių su vaivorykštės spalvų žaismu, todėl sukuria stebuklingą ir dinamišką vizualinį efektą.

Simbolika ir gydomosios savybės

Labradoritas dažnai siejamas su transformacija ir pokyčiais, todėl jis yra idealus akmuo tiems, kurie išgyvena pereinamuosius laikotarpius. Jo energija stimuliuoja intuiciją ir stiprina intuicinius gebėjimus, todėl padeda žmonėms pasitelkti vidinę išmintį ir užtikrintai įveikti gyvenimo iššūkius.

Vienas iš svarbiausių labradorito aspektų yra jo apsauginės savybės. Jis sukuria skydą aplink aurą, saugantį nuo neigiamų energijų ir nepageidaujamos įtakos. Dėl šios priežasties jis yra populiarus pasirinkimas dirbantiems su energija ir siekiantiems išlaikyti emocinę pusiausvyrą gyvenime.

Labradoritas ne tik saugo, bet ir yra laikomas įkvėpimo ir kūrybiškumo akmeniu. Jis žadina vaizduotę, skatina originalumą ir stiprina gebėjimą išreikšti save. Daugelis menininkų ir rašytojų labradoritą laiko šalia, kad padėtų įžiebti kūrybinę kibirkštį ir įveikti blokus.

Naudojimas kasdieniame gyvenime

Labradoritą galima įvairiai įtraukti į kasdienį gyvenimą.  Daugelis žmonių jį nešioja pakabuko pavidalu šalia gerklės arba širdies čakros, kad pagerintų bendravimą ir emocinę išraišką.

Namų interjere labradorito akmenys gali būti dedami meditacijos vietose, darbo vietose ar miegamuosiuose, kad sukurtų raminančią aplinką ir skatintų minčių aiškumą. Jo hipnotizuojančios spalvos taip pat gali būti interjero dizaino akcentas, suteikiantis elegancijos ir mistikos.

Meditacijos metu labradoritą galima laikyti arba dėti ant kūno, kad būtų lengviau įsižiūrėti į save ir sustiprėtų intuityvios įžvalgos. 

Ilgis: 3 - 4 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti