Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Vaivorykštinio mėnulio akmens kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Vaivorykštinis mėnulio akmuo: Naujų pradžių akmuo

Vaivorykštinis Mėnulio akmuo yra kerintis ir mistiškas brangakmenis, garsėjantis žėrinčiais mėlynų ir kitų vaivorykštinių spalvų blyksniais, kurie primena vaivorykštę, mirguliuojančią jo paviršiuje. Jis gerbiamas ne tik dėl grožio, bet ir dėl giliai raminančios ir puoselėjančios energijos, todėl mėgstamas tiek dvasinėje, tiek dekoratyvinėje praktikoje.

Savybės ir nauda:

  • Nauja pradžia ir intuicija: vaivorykštinis mėnulio akmuo, žinomas kaip „Naujos pradžios akmuo“, dažnai siejamas su augimu, transformacija ir pokyčių priėmimu. Jis stiprina intuiciją, padeda žmonėms pasitikėti savo vidiniu balsu ir veda juos per gyvenimo permainas.
  • Emocinė pusiausvyra ir ramybė: šis brangakmenis malšina emocinę įtampą ir stabilizuoja emocijas. Dėl savo raminančios energijos jis yra idealus kristalas siekiantiems vidinės ramybės, emocinės pusiausvyros ir streso mažinimo.
  • Ryšys su Mėnulio energija: šis akmuo, kaip ir Mėnulis, yra susijęs su moteriška energija ir ciklais. Jis padeda žmonėms derintis prie mėnulio fazių ir natūralių ritmų, palaiko dvasinį augimą ir gydymą.

Dekoratyvinis ir dvasinis naudojimas:

  • Kristalų gydymas: vaivorykštinis mėnulio akmuo plačiai naudojamas energetiniam darbui ir gydymui kristalais, siekiant emocinio aiškumo ir pusiausvyros. Jis dažnai dedamas ant karūnos čakros, kad sustiprintų dvasinį ryšį, arba naudojamas meditacijoje, kad atvertų širdį užuojautai ir priėmimui.
  • Meditacija ir intuicija: medituojant su vaivorykštiniu mėnulio akmeniu gilinamas intuityvus suvokimas, skatinami ryškūs sapnai. Tai puikus palydovas dirbant su sapnais arba per pilnaties ritualus.
  • Namų dekoras: Vaivorykštinis mėnulio akmuo savo nežemišku grožiu suteikia magijos bet kokiai erdvei. Dėl savo spindinčių spalvų blyksnių jis tampa akį traukiančiu dekoro elementu, o jo raminanti energija suteikia namams ramybės ir harmonijos.
Nesvarbu, ar vaivorykštinis mėnulio akmuo jus traukia dėl savo grožio, ar dėl metafizinių savybių, šis brangakmenis yra galingas naujos pradžios ir emocinio išgydymo simbolis, todėl yra vertingas bet kurios kristalų kolekcijos priedas.

Ilgis: 3 - 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti