Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Kalnų krištolo kristalas
Magiški kristalai

5,00

Į krepšelį


Kalnų krištolas, dažnai vadinamas „meistru gydytoju“, yra vienas universaliausių ir galingiausių kristalų. Jo stulbinantis skaidrumas atspindi ir šviesą, ir energiją, todėl jis mėgstamas dvasinėse praktikose ir gydymo tradicijose.

Jo savybės ir nauda:

  • Energijos stiprinimas: kvarcas garsėja savo gebėjimu sustiprinti energiją ir ketinimus. Nesvarbu, ar jis naudojamas meditacijai, gydymo ritualams, ar net kartu su kitais kristalais, jo energijos stiprinimo savybės yra neprilygstamos.
  • Aiškumas ir susitelkimas: šis kristalas skatina proto aiškumą ir padeda susikaupti. Tai puikus palydovas tiems, kurie siekia išvalyti mintis nuo blaškančių veiksnių ir susitelkti į savo tikslus.
  • Gydymas ir pusiausvyra: kalnų krištolas harmonizuoja visas čakras ir suderina energetinį kūną. Jis dažnai naudojamas bendrai sveikatai ir gyvybingumui palaikyti, nes subalansuoja fizines, emocines ir dvasines energijas.
Dekoratyvinis ir dvasinis naudojimas:

  • Gydymas kristalais: kalnų krištolas gali būti dedamas ant įvairių kūno dalių arba naudojamas energetiniuose tinkleliuose, kad skatintų gerą savijautą ir pusiausvyrą. Daugelis jį taip pat nešiojasi su savimi kaip asmeninį talismaną nuolatiniam gydymui.
  • Meditacijos pagalba: Dėl savo skaidrios, grynos energijos jis puikiai tinka meditacijai. Praktikos metu laikydami kalnų krištolo akmenį pagilinsite ryšį su aukštesniąja sąmone ir išsklaidysite protinį rūką.
  • Namų dekoras: kalnų kritolas ne tik teikia dvasinę naudą, bet ir nuostabiai papildo bet kokią erdvę. Jo skaidrus grožis dera su visais interjero stiliais, o jo energija valo ir pakylėja aplinką.
Nesvarbu, ar norite sustiprinti savo dvasinę praktiką, ar tiesiog mėgautis jo natūraliu grožiu, skaidrusis kvarcas yra privalomas kristalas bet kurioje kolekcijoje.

Ilgis: 3 - 4 (cm)





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti