Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Kalnų krištolo medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Brangakmenių medžiai turi simbolinę reikšmę, jie jungia žemę ir dangų, augimą ir atsinaujinimą.

Simbolika
  • Augimas ir klestėjimas: Medis simbolizuoja augimą, gausą ir gyvenimo tarpusavio ryšį. Kiekviena šaka simbolizuoja skirtingus kelius ir galimybes, todėl medis primena apie asmeninį tobulėjimą.
  • Aiškumas ir apsivalymas: Kalnų krištolas dažnai laikomas aiškumo simboliu, skatinančiu aiškias mintis ir emocinį tyrumą. Skaidri kristalo prigimtis atspindi ketinimų ir veiksmų skaidrumo idėją.
Iš kalnų krištolo pagaminti brangakmenių medžiai yra labai svarbūs fengšui - senovinei praktikai, kuria siekiama suderinti žmogų su aplinka. Tikima, kad šie medžiai sustiprina teigiamos energijos, vadinamosios či, srautą ir skatina pusiausvyrą bei harmoniją erdvėje.

Fengšui daiktų išdėstymas yra labai svarbus pritraukiant turtus ir klestėjimą. Kalnų krištolas siejamas su gausa, o brangakmenių medžio išdėstymas tam tikrose vietose, pavyzdžiui, pietrytiniame kampe, dažnai vadinamame turto kampu, gali paskatinti finansines galimybes. Medžio šakos simbolizuoja augimą ir potencialą, sustiprindamos sėkmės pritraukimo idėją.

Be to, kalnų krištolas žinomas dėl savo gebėjimo skatinti emocinę harmoniją ir ramybę. Padėjus brangakmenių medį gyvenamosiose patalpose, jis gali padėti išsklaidyti neigiamas energijas, sukurti ramią atmosferą, skatinančią teigiamą šeimos narių bendravimą. Ši emocinė pusiausvyra yra labai svarbi bendrai gerovei.

Kiekviena namų erdvė atitinka skirtingus gyvenimo aspektus, pavyzdžiui, sveikatą, santykius ir karjerą. Šiose konkrečiose zonose pastatę kalnų krištolo brangakmenių medį, galite sustiprinti šiuos aspektus. Pavyzdžiui, medžio pastatymas namų centre skatina bendrą harmoniją, o vaiko kambaryje esantis medis gali įkvėpti kūrybiškumui ir emociniam stabilumui.

Išmatavimai: 8 (cm).







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti