Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Tigro akies medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Su Tigro akies brangakmenių medžiu į savo erdvę įneškite stiprybės, apsaugos ir klestėjimo. Šis brangakmenių medis, kaip Gyvybės medžio simbolis, simbolizuoja pusiausvyrą tarp žemės ir dangaus, augimą ir atsinaujinimą. Šis medis, papuoštas poliruotais tigro akies lapais, spinduliuoja įžeminimo energiją ir yra sukurtas taip, kad pagerintų estetines ir energetines jūsų gyvenamosios ar darbo aplinkos savybes.

Tigro akis garsėja galingomis apsauginėmis savybėmis. Jis padeda skatinti drąsą, proto aiškumą ir pasitikėjimą savimi, todėl yra vertingas akmuo tiems, kurie siekia pusiausvyros ir susitelkimo sudėtingose situacijose. Aukso rudos spalvos tonai skleidžia šilumą ir gyvybingumą, padeda išsklaidyti baimę, skatina ryžtingumą ir pritraukia sėkmę. Šis brangakmenis medis yra puikus priminimas, kad išliktumėte stiprūs ir susikaupę, kai reikia įveikti gyvenimo pokyčius.

Medžio pagrindas pagamintas iš tigro akies akmenėlių, išlietų polirezine, kuris sustiprina įžeminančias ir apsaugines akmens savybes. Kiekviename medyje yra 21 akmuo, išdėstytas po tris akmenis kiekvienoje šakoje ant septynių šakų, taip sukuriant subalansuotą ir harmoningą dizainą.

Trys priežastys, kodėl verta šį brangakmenių medį pasistatyti savo gyvenamojoje erdvėje:

  • Medžio šakos gaudo šviesą, suaktyvindamos tigro akies brangakmenių apsauginę ir stiprinančią energiją.
  • Jis sustiprina fengšui energiją, skatina drąsą, stabilumą ir klestėjimą jūsų aplinkoje.
  • Sodrūs aukso rudos spalvos atspalviai ir elegantiškas dizainas sukuria vizualiai įspūdingą ir raminantį vaizdą.

Tigro akies brangakmenių medis puikiai tinka biurams, darbo kambariams arba kaip centrinis namų akcentas, nes jis padeda susikaupti, stiprina pasitikėjimą savimi ir suteikia tvirtumo jausmą bet kurioje patalpoje. Nesvarbu, ar norite pritraukti sėkmę, ar sukurti ramią, bet jėgų suteikiančią atmosferą, šis medis sujungia grožį ir transformuojančią tigro akies energiją, todėl jis yra ideali dovana arba tikslingas jūsų erdvės papildymas.


Išmatavimai: 8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti