Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Rutilo kvarcas
Magiški kristalai

7,50

Į krepšelį


Rutilo kvarcas yra žavus brangakmenis, žinomas dėl savo stulbinančios išvaizdos su aukso arba vario spalvos adatiniais rutilo intarpais, įterptais į skaidrų kvarcą. Šie natūralūs dariniai sukuria stulbinantį vizualinį efektą, todėl kiekvienas kūrinys yra unikalus. Rutilo kvarcas dažnai vertinamas dėl savo gebėjimo sustiprinti susikaupimą ir proto aiškumą, suteikiant tikslo ir krypties pojūtį tiems, kurie su juo dirba.

Šis akmuo idealiai tinka meditacijai ir manifestacijos praktikoms, nes garsėja kaip stiprinantis energiją ir ketinimus. Dėl kvarco ir rutilo derinio šis akmuo yra galingas įrankis, padedantis išvalyti neigiamą energiją, skatinantis asmeninį augimą ir pozityvų mąstymą. Jis padeda užmegzti ryšį su aukštesnėmis sąmonės sritimis, todėl yra populiarus tarp tų, kurie nori pagilinti savo dvasinę kelionę.

Be savo energetinių savybių, rutilo kvarcas yra gražus bet kurios erdvės ar papuošalų kolekcijos priedas. Jo auksinės gijos sukuria akinantį efektą, suteikdamos natūralų elegancijos akcentą bet kokiam kambariui ar aprangai. Rutilo kvarcas puikiai tinka tiems, kurie ieško ir estetinio patrauklumo, ir gilesnę prasmę turinčio brangakmenio.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti