Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Limonito medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Pakvieskite šilumą, pozityvumą ir asmeninį augimą į savo erdvę su limonito brangakmenių medžiu - nuostabiu rankų darbo kūriniu, skirtu pakelti jūsų interjerą ir dvasinę energiją. Kiekvienoje iš vielos apvyniotoje šakelėje yra švytintys limonito akmenys, žinomi dėl savo energizuojančių ir įžeminančių savybių. Sodrūs, žemiški limonito akmenų atspalviai - nuo aukso rudos iki gintaro spalvos - suteikia bet kokiam kambariui natūralaus grožio ir gyvybingumo.

Limonitas yra galingas akmuo, skatinantis aiškumą, pasitikėjimą savimi ir emocinę pusiausvyrą. Jis stiprina asmeninės galios pojūtį ir padeda priimti sprendimus, padeda išlikti tvirtai ant žemės siekiant asmeninių ir profesinių tikslų. Jo energija palaiko vidinę stiprybę ir atsparumą, todėl jis yra puikus palydovas permainų ir transformacijos laikotarpiu.

Šis brangakmenių medis yra ir dekoratyvinis elementas, ir dvasinis įrankis, idealiai tinkantis gyvenamajame kambaryje, darbo vietoje ar meditacijos erdvėje. Medžio įžeminimo energiją sustiprina tvirtas jo pagrindas, simbolizuojantis stabilumą ir įsišaknijimą, o šiltos limonito spalvos suteikia aplinkai natūralios elegancijos.

Limonito medis puikiai tinka tiems, kurie siekia sukurti harmoningą ir pakilią atmosferą, jis yra universalus bet kurios erdvės priedas. Nesvarbu, ar tai būtų prasminga dovana, ar gražus namų akcentas, jis skatina pozityvumą, augimą ir pasitikėjimą savimi, kartu suteikdamas jūsų interjerui unikalų, natūralų akcentą.

Išmatavimai: 8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti