Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Rožinio kvarco medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Pakvieskite meilę, harmoniją ir emocinį gydymą į savo erdvę su Rožinio kvarco brangakmenių medžiu. Šis medis jungia žemę ir dangų, simbolizuoja augimą, atsinaujinimą ir nenutrūkstamą gyvybės ciklą. Švelnūs rožinio kvarco lapai sustiprina bet kurios patalpos dekorą ir energiją, pripildydami ją raminančių ir puoselėjančių vibracijų.

Rožinis kvarcas garsėja kaip besąlygiškos meilės akmuo, skatinantis meilę sau, užuojautą ir emocinį gydymą. Jo švelnus rausvas atspalvis suteikia ramybės ir komforto jausmą, padeda pritraukti teigiamus santykius ir gilinti emocinius ryšius. Nesvarbu, ar norite sustiprinti meilės energiją savo namuose, ar sukurti ramią atmosferą meditacijai, rožinis kvarcas suteikia raminančią ir į širdį orientuotą energiją.

Šio brangakmenio medžio pagrindas pagamintas iš rožinio kvarco drožlių, išlietų į polireziną, kuris sustiprina natūralias akmens savybes. Medyje yra 21 akmuo, po tris akmenis ant kiekvienos iš septynių šakelių, taip sukuriamas subalansuotas ir vizualiai patrauklus dizainas.

Trys priežastys, kodėl verta šį brangakmenių medį pasistatyti savo gyvenamojoje erdvėje:

  • Medžio šakos gaudo šviesą ir suaktyvina rožinio kvarco brangakmenių meilės energiją.
  • Jis sustiprina fengšui energiją, skatina taiką, meilę ir emocinę pusiausvyrą jūsų aplinkoje.
  • Švelnūs rausvi tonai ir grakštus dizainas sukuria malonų ir raminantį vaizdą, puikiai tinkantį bet kokiam kambariui.

Rožinio kvarco brangakmenių medis idealiai tinka miegamiesiems, meditacijos vietoms arba kaip centrinis elementas jūsų gyvenamojoje erdvėje - jis suteikia ir grožio, ir emocinio gydymo. Jo švelni energija padeda ugdyti meilę, užuojautą ir harmoniją, todėl jis yra apgalvota dovana sau ar kitam ypatingam žmogui, taip pat prasmingas jūsų namų priedas.

Išmatavimai: 8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti