< Grįžti į sąrašą

Natūralus juodasis kianitas
Brazilija

9,90 €12,90

Į krepšelį


Pasak legendos, arkangelo Mykolo kardo ašmenys buvo pagaminti iš juodojo kianito. Su šio apsauginio kristalo energija galite įveikti negatyvą ir nutraukti toksiškus ryšius. Juodasis kianitas apsaugo jūsų energetinį lauką nuo energetinių vampyrų (žmonių, kurie, atrodo, visada išsunkia jūsų energiją), santykių ar žmonių, kurie vaišinasi jūsų teigiamomis vibracijomis, bet nieko nesiūlo mainais. 

Kai jūsų patraukia link juodojo kianito, jūsų dvasia prašo išsivaduoti nuo neigiamos energijos, kuri prisikabino prie jūsų ir apsunkino jūsų dvasią. 

Naudojimo instrukcijos: juoduoju kianito kristalu nubrėžkite savo kūno kontūrus. Tai darydami įsivaizduokite, kaip nupjaunate prie jūsų pritvirtintas energijos stygas. Nesvarbu, ar esate empatas, kuriam kasdien reikia atlikti šį nuodingos energijos valymo pratimą, ar tiesiog žmogus, kurio energija pastaruoju metu naudojasi kiti. Šį pratimą geriausia daryti reguliariai vakare prieš miegą ir ryte išeinant iš namų. Juodasis kianitas taip pat puikiai tinka erdvės išvalymui ir energetinei apsaugai. Kaip ir juodajį turmaliną, kianitą galite laikyti kiekviename iš keturių savo nuolatinės erdvės kampų, kad sukurtumėte energingą apsaugos skydą. 

Čakra: Šaknies ir Gerklės.

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Natūralus juodasis kianitas
€9,90 €12,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish