Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Chrizoprazo sfera
Magiški kristalai

29,00

Į krepšelį


Chrizoprazas yra gražus, obuolio žalumo brangakmenis, žinomas dėl savo raminamųjų ir gydomųjų savybių. Sferos pavidalo jis tampa galinga energijos balansavimo priemone, simbolizuojančia visumą ir harmoniją. Sferos forma leidžia energijai tolygiai sklisti visomis kryptimis, todėl šis akmuo puikiai tinka meditacijos ar gydymo erdvėms.

Chrizoprazas dažnai siejamas su širdies čakra, skatinančia emocinį gydymą, užuojautą ir atleidimą. Manoma, kad jis padeda atsikratyti praeities traumų ir skatina atvirumą naujiems santykiams bei galimybėms. Šis akmuo taip pat skatina džiaugsmo, optimizmo ir asmeninio augimo jausmą, švelniai nukreipdamas jus pozityvesnio požiūrio į gyvenimą link.

Nesvarbu, ar pastatysite jį namuose, biure, ar naudosite meditacijos metu, chrizoprazo sfera gali sustiprinti meilės, ramybės ir emocinės gerovės jausmus, sukurdama ramybės aurą visur, kur ji yra. Priimkite švelnią, bet galingą chrizoprazo energiją ir leiskite jai atnešti į jūsų gyvenimą pusiausvyrą, gydymą ir atsinaujinimo jausmą.

  • Diametras: 4.5 (cm).
  • Svoris: 120 (g).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti