Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Sodalito medis
Magiški kristalai

6,90

Į krepšelį


Pagerinkite savo erdvę raminančia ir išminties įkvepiančia sodalito brangakmenio medžio energija. Šis brangakmenių medis simbolizuoja gyvybės medį, žemės ir dangaus ryšį, taip pat augimą ir atsinaujinimą. Tamsiai mėlyni sodalito lapai suteikia ramybės, aiškumo ir protinės pusiausvyros pojūtį, todėl šis medis yra idealus dekoratyvinis ir dvasinis bet kurios patalpos priedas.

Sodalitas žinomas dėl savo gebėjimo skatinti minčių aiškumą, intuiciją ir emocinę pusiausvyrą. Jis skatina racionalų mąstymą ir gilina supratimą, todėl yra galingas akmuo tiems, kurie siekia sustiprinti susikaupimą, bendravimą ir saviraišką. Sodalitas taip pat padeda nuraminti protą ir sumažinti stresą, sukuria ramią ir susikaupimo kupiną aplinką.

Medžio pagrindas yra pagamintas iš sodalito drožlių, kurios yra išlietos į polireziną taip dar labiau sustiprinant šio akmens įžeminimo ir proto aiškumo savybes. Kiekvieną medį puošia 21 akmuo, po tris akmenis ant kiekvienos iš septynių šakų, taip sukuriamas vizualiai harmoningas ir energetiškai subalansuotas vaizdas.

Trys priežastys, kodėl verta šį brangakmenių medį pasistatyti savo gyvenamojoje erdvėje:

  • Medžio šakos gaudo šviesą ir suaktyvina sodalito brangakmenių įžvalgią energiją.
  • Jis sustiprina fengšui energiją, skatina proto aiškumą, ramybę ir subalansuotą bendravimą.
  • Sodalito tamsiai mėlyni atspalviai ir elegantiškas medžio dizainas sukuria giedrą, vizualiai raminančią aplinką.
Sodalito brangakmenių medis puikiai tinka darbo kambariams, darbo vietoms ar meditacijos erdvėms, nes padeda susikaupti, išlaikyti aiškumą ir emocinę pusiausvyrą. Nesvarbu, ar norite sukurti ramią atmosferą, ar paskatinti apgalvotą bendravimą, šis brangakmenių medis suteikia ir estetinio grožio, ir dvasinės naudos. Dėl savo raminančios energijos šis medis gali tapti apgalvota dovana arba tikslingu namų ar ofiso priedu, kviečiančiu į kasdienį gyvenimą įnešti išminties ir ramybės.

Išmatavimai: 8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti