< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

NAUJIENA
Chao Gong -- 80 cm


832,00
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-07-10


Gongo muštukas pridedamas nemokamai.

Chao gongas yra garsiausias iš mūsų tradicinių kinų mušamųjų instrumentų. Daugeliui vakariečių labai patinka kinų Chao gongas ir Vėjo gongas.

Rekomenduojame užsisakyti ir gongų maišelį, kad būtų galima saugiai transportuoti ir laikyti.
 

Chao gongas pagamintas iš elektrolitinio vario ir alavo. Jis yra beveik plokščias, išskyrus kraštą, kuris yra pasuktas į viršų ir sudaro negilų cilindrą. Pavyzdžiui, 10" (25 cm) gongo kraštas tęsiasi apie pusę colio statmenai gongo paviršiui. Pagrindinis paviršius yra šiek tiek įgaubtas, žiūrint iš tos pusės, į kurią pasuktas apvadas. Chao gongo centrinė vieta ir apvadas iš abiejų pusių padengiami juodu vario oksidu, kuris susidaro gaminant gongą. Likusi gongo dalis poliruojama, kad ši danga būtų pašalinta. 

Prašome atkreipti dėmesį: Šių gongų paviršiuje gali atsirasti nedidelių 'pūslelių' ant jų paviršiaus, to negalima 100% išvengti rankų darbo gongams. Tai normalus reiškinys, tai nėra skylutė ar įdubimas, tai yra išsilydžiusio vario burbuliukas ir neturi įtakos garsui ar gongų tarnavimo laikui. 

Ankstyviausias Chao gongas yra iš kapavietės, aptiktos Guixian vietovėje Kinijos Guangxi Zhuang autonominiame regione. Jis datuojamas Vakarų Han dinastijos pradžia. Jie garsėjo labai intensyviu ir dvasingu būgnų muzikavimu per ritualus ir genčių susirinkimus.

Tradiciškai Čao gongais būdavo valomas kelias svarbiems pareigūnams ir procesijoms, panašiai kaip šiandien policijos sirena. Kartais pagal gongo smūgių skaičių buvo nurodomas pareigūno vyresnybės laipsnis. Taip du netikėtai kelyje susitikę du pareigūnai dar prieš susitikimą žinodavo, kuris iš jų turėtų nusilenkti kitam.

 






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Naujos prekės
Skambantis dubuo Chaken -- 1250-1350 g; 21 cm
€125,40
Smilkalų laikiklis "Yume no Yume Ryto šlovė"
€11,00
Akacijso medžio dėžutė 'Gyvybės gėlelė'
€21,00
Fortune Cookies kortos
€14,15
Budos Akšobijos statula -- 800 g; 14 cm
€50,60
Dvispalvė Budos Amitabhos statula -- 1500 g; 20 cm
€83,60
Kvepianti žvakė " Gyvybės gėlelė"
€14,90
Įrankis žvakei užgesinti
€14,00
Raganos šluota su Pentagrama
€7,90
Minchiate Fiorentine Anima Antiqua kortos
€35,62

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish