Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

Vėjo gongas Lotosas - 70 cm


831,60
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-10-13


Į krepšelį


 

Vėjo gongas yra tradicinis kinų mušamasis instrumentas. Jis taip pat labai populiarus Vakaruose.

Nemokamai pridedamas gongo muštukas. Rekomenduojame užsisakyti ir gongų maišelį, kad galėtumėte saugiai laikyti ir transportuoti.

Prašome atkreipti dėmesį: Ant šių gongų paviršiaus gali atsirasti nedidelių 'pūslelių' tai negali būti 100 % išvengta rankų darbo gongams. Tai normalus reiškinys, tai nėra skylutė ar įdubimas, tai išlydyto vario burbuliukas ir nedaro įtakos skambesiui ar gongų tarnavimo laikui. 


Juodos spalvos gongas yra originalios spalvos, kokios jis būna ištrauktas iš krosnies. Raštas sukurtas tekinant gongą, taip pašalinant oksiduotą išorinį sluoksnį.

Vėjo gongai
Vėjo gongai - tai plokšti bronziniai diskai, kurių pagrindinis aukštis nedidelis, sunkiai derinami obertonai ir ilgai išsilaiko. Jie gaminami iš elektrolitinio vario ir alavo. Tradiciškai vėjo gongais grojama dideliu minkštu plaktuku, todėl jie skamba kaip ir jų vardo pavadinimas.

Grojant nailonine būgnų lazdele, jie skamba panašiai kaip židinio laikrodžio ritės. Kai kurie jų turi skylutes centre, tačiau jie, kaip ir visi pakabinamieji gongai, tvirtinami prie kitų skylučių, esančių netoli krašto. Mažesnių dydžių (7"-12" /18 – 30 cm) gongai dėl savo storio ir mažo skersmens skamba labiau kaip varpai.

Lotosas
Daugelyje kultūrų lotoso žiedas yra tyrumo simbolis. Jis auga drumstame vandenyje, bet iš purvo išnyra nesuteptas. Todėl jis tarnauja kaip parabolė mūsų pačių tyrai prigimčiai, išnyrančiai iš drumzlinų aplinkybių vandenų į pusiausvyros šviesą.
 

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.