< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Nepalo gongas Buda Šakjamunis su graviūra -- 60cm; 9,5kg


1440,60
Numatoma prekės pristatymo data: 2024-07-13


Į krepšelį



Puošniai raižytas Nepalo gongas su giliu, apverstu apvadu. Skambesys sodrus, mažai 'crash' ir ilgai išliekantis. Netoli krašto tonas gerokai lengvesnis, todėl šiuo vizualiai labai patraukliu gongu malonu groti.
Prie gongo pridedamas nemokamas plaktukas (prekė Nr. 16768).

Šio gongo graviūroje pavaizduotas Buda Šakjamunis tarp penkių Dhjani Budų. Gongas gausiai papuoštas tradiciniais simboliais, tokiais kaip begalybės mazgas ir dorė.

Nepalų gongas
Nepalo gongas (kiniškai: "tam-tam") yra tradicinis mušamasis instrumentas, kilęs iš Rytų Azijos. Šis įspūdingas gongas turi plokščią smogiamąjį paviršių ir skleidžia žemą pagrindinį toną, po kurio seka garso pliūpsnis su daugybe obertonų. Dėl šio didingo, skambaus garso Nepalo gongas mėgstamas tiek koncertų salėse, tiek meditacinėse erdvėse.

Medžiagos
Gongas tradiciškai gaminamas iš aukštos kokybės bronzos lydinio, sudaryto iš vario ir alavo. Ši medžiaga meistriškai kalama, kad būtų išgaunamas sodrus garsas

Grojimo priedai
Grojant Nepalo gongais paprastai naudojamas plaktukas arba muštukas, kuris yra išklotas veltiniu arba oda. Įrankio pasirinkimas turi įtakos garso kokybei. Pavyzdžiui, minkštesni plaktukai išgauna gilų ir duslų garsą, o kietesni - aiškų ir skvarbų. Nepalo gongas skleidžia įvairius garsus, priklausomai nuo naudojamų mušamųjų instrumentų:

Minkštas plaktukas: Patelė: sukuria gilų, rezonuojantį ir paslaptingą garsą, kuris lėtai kyla ir plečiasi erdvėje.

Kietas plaktukas:

Sukuriamas aštrus, aiškus ir greitai kylantis garsas, kuris perskrodžia erdvę ir greitai išnyksta.

Guminis plaktukas:
Muštukas: išgaunamas kompaktiškas, aiškus garsas su mažiau obertonų, idealiai tinkantis specifiniams muzikiniams akcentams.

Kiekvienas iš šių grojimo įrankių leidžia muzikantui pritaikyti emocinį ir akustinį gongo poveikį prie konkrečių pasirodymo ar aplinkos poreikių.



Kiekvienas iš šių grojimo įrankių leidžia muzikantui pritaikyti emocinį ir akustinį gongo poveikį prie konkrečių pasirodymo ar aplinkos poreikių.

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Nepalo gongas Buda Šakjamunis su graviūra -- 60cm; 9,5kg
€1440,60

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish