Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Kalnų krištolo geoda XL
Magiški kristalai

44,00

Į krepšelį


Kalnų krištolas yra vienas universaliausių ir galingiausių kristalų, žinomas dėl savo gebėjimo sustiprinti energiją ir ketinimus. Geodų pavidalo skaidrusis kvarcas tampa dar galingesnis, nes jo tuščiaviduris vidus pripildytas spindinčių kristalų taškų, kurie spinduliuoja energiją visomis kryptimis. Šis natūralus darinys sustiprina jo ir taip nepaprastą gebėjimą suteikti jūsų erdvei aiškumo, pusiausvyros ir dvasinio augimo.

Unikalios skaidraus kvarco geodo energetinės savybės:
  • Energijos stiprinimas: Skaidrusis kvarcas dažnai vadinamas „meistru gydytoju“, nes jis gali sustiprinti kitų kristalų energiją ir sustiprinti asmeninius ketinimus. Atvira geodų struktūra tai dar labiau sustiprina, todėl jie idealiai tinka energijai patalpoje arba meditacijos metu padidinti.
  • Aiškumas ir susitelkimas: kalnų krištolas padeda išsklaidyti protinį rūką ir skatina susikaupimą, todėl jis yra puikus palydovas tiems, kurie siekia proto aiškumo arba sprendžia sudėtingas problemas. Jo energija padeda priimti sprendimus ir sustiprina tikslo suvokimą.
  • Dvasinis augimas ir ryšys: Skaidraus kvarco geodai gali pagerinti jūsų dvasinę praktiką, nes pagerina meditaciją, sustiprina ryšį su aukštesne sąmone ir padeda pasitelkti vidinę išmintį. Jų spinduliuojanti energija atveria karūnos čakrą, skatindama susiderinimą su aukštesniąja savastimi ir visata.

Kaip naudoti skaidrų kvarco geodą:
  • Energijos tinklo centrinis elementas: Padėkite skaidraus kvarco geodą kristalų tinklelio centre, kad sustiprintumėte kitų akmenų ketinimus ir energijas ir jie galėtų veiksmingiau bendradarbiauti.
  • Namų ar darbo vietos gerinimo priemonė: Padėkite skaidraus kvarco geodą namuose arba darbo vietoje, kad pakeltumėte visos erdvės vibracinę energiją, skatindami aiškumą, susitelkimą ir pozityvumą.
  • Meditacijos palydovas: Medituokite šalia skaidraus kvarco geodo arba su juo, kad pagilintumėte savo praktiką, išvalytumėte protą ir sustiprintumėte ryšį su vidiniu vadovavimu. Jis ypač veiksmingas nustatant ketinimus ir manifestuojant tikslus.

Skaidraus kvarco geodas puikiai tinka visiems, norintiems sustiprinti savo asmeninę galią, sustiprinti proto aiškumą arba pakelti aplinkos energiją. Dėl savo natūralaus grožio ir gebėjimo sustiprinti energiją šis kristalas yra būtinas ir pradedantiesiems, ir patyrusiems praktikams.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti