< Grįžti į sąrašą

Pelėda Drulija ir žiovuliukai
Inga Narijauskienė

23,85
72p. Kieti viršeliai.

Į krepšelį


Ši knyga „Pelėda Drūlija ir žiovuliukai" skirta MIEGUI.

Joje rasite PENKIAS terapines pasakas, skirtas saldžiam miegui – vienos trumpesnės, kitos ilgesnės - ir eilėraštį „Vakaro draugas".

Šios knygos istorijos padės vaikams nurimti ir užmigti, lavins jų įgūdžius užmigti patiems, pristatys miegą kaip nuostabų bičiulį, su kuriuo labai malonu susitikti, pakvies kurti savo miego ritualus ir papasakos, ką daryti susapnavus nepatinkantį sapną.

Palydėkime į miego karalystę iškeliaujančius vaikus Drūlijos pasakomis ir padovanokime jiems stebuklingus įrankius, kurie leis jaustis ramiau, saugiau ir drąsiau. Galbūt šie įrankiai pravers sapne? O gal pabudus vidury nakties? Juk kai vakare paliekame miegančius vaikus, jie lieka patys su savimi – ne tik sapnuose, bet ir naktyje. Miegas – pirmoji vieta, į kurią išleidžiame savo mažylius vienus... Suteikime jiems galių, kurios padės mėgautis miegu, poilsiu ir sapnais.

Drūlijos pasakos – smagios, įtraukiančios, formuojančios vertybes, padedančios augti. Šios istorijos lengvai suprantamos ir leidžia vaikams greitai susitapatinti su personažais, skatina juos atrasti svarbias tiesas, suburia ir suartina visą šeimą. Be to, jos lavina vaizduotę ir atmintį, stiprina emocinį ir socialinį intelektą, spartina kalbos raidą, plečia žodyną, puikiai tinka ritualų kūrimui.

Tegul į vaikų lovytes kartu su jūsų skaitomomis pasakomis įsirango švelnumas, jaukumas, šiluma ir meilė. Pasidžiaukite nuostabiomis artumo akimirkomis su savo mažyliais.

Specialistų atsiliepimai apie knygą „Pelėda Drūlija ir žiovuliukai"

„Autorė kartu su Drūlija ir vėl veda mus į žaismingą, o kartais tokį sudėtingą vaikystės pasaulį. Šios istorijos padeda vaikams suprasti save, atrasti naujų būdų įveikti sunkumus, o tėvams – pažvelgti į kasdienines „vaikiškas" situacijas ne vaikiškomis Drūlijos akimis."

Aušra Kurienė, Paramos vaikams centro vadovė, psichologė psichoterapeutė

„Vaikų ir miego draugystei kartais prireikia nedidelio palaikymo. Priminimo, koks magiškas gali būti poilsio laikas. Jaukiose Drūlijos istorijose vaikai atpažins save. Pavargusius, sapnuojančius ir nekantraujančius susitikti su Miegu.
Drūlijos pasakos - puikios, kuriančios gražų ryšį su miegu. Vaizdingos istorijos, turtingos plačiu žodynu, tarsi nejučia nukelia mus į mišką, kuriame gausu spalvų, kvapų ir iš ankstenių knygų jau pažįstamų gyvūnų. Pakeliavus po šias istorijas daug lengviau prisikviesti ir padūkėlius žiovoliukus, ir ramius sapnus, ir net patį MIEGĄ. Mano dukras ypatingai sužavėjo eilėraštis „Vakaro draugas" – juk nesunku atspėti apie ką jis, tiesa?"

Dovilė Šafranauskė, kūdikių ir vaikų miego specialistė, „Miego pelytės" įkūrėja, dvynukių Sofijos ir Tėjos mama

„Šios Drūlijos istorijos dainos ritmu šokdina vaizduotę, lenkia prie miego ir įsupa į jaukumo skraistę. Puikus skaitinys prieš miegą ne tik vaikams!
Autorė gerai nusimano, kas tinka mažiems vaikams - paprastos istorijos su pakartojimais ir vaizdingais aprašymais įtraukia, įsuka ir nuneša visus į vaizduotės šalį.
Tikiu, kad tokios knygos skaitymo nauda vaikams labai įvairi, tik ji ne taip lengvai pastebima ir pamatuojama. Juk tas jaukumas skaitant knygą kartu su vaiku kuria ir jūsų ryšį su vaiku, ir vaiko ryšį su knyga, o pasakojimo ramumas padeda nurimti ir vaiko, ir suaugusiojo mintims ir jausmams, nuteikia poilsiui ir miegui. Tokia knyga - pagalba ne tik vaikams, bet ir tėvams, nes netgi jei ir šitos pasakos vaikų neužmigdys, tai tikrai nuramins tėvus, ir tada jiems žymiai lengviau pavyks užmigdyti savo mažylius :)
Puiki knygos idėja ir puikus jos įgyvendinimas. Tik komplimentai!
Pasakos apie pelėdą Drūliją - pačios geriausios, tinkamiausios ir maloniausios skaityti lietuviškos pasakos mūsų mažiesiems!"

Monika Skerytė-Kazlauskienė, psichologė, Vaiko psichologijos centro steigėja

„Drūlija ir mažiems, ir dideliems netrunka tapti tiek drauge, tiek autoritetu, tiek savęs atspindžiu.
Šmaikšti ir išradinga kalba, daugybė prasmės sluoksnių ir iš kasdienybės ištrauktos istorijos ir situacijos padeda lengvai susitapatinti su tekstais ir vėliau – gyvenime – prisiminti įvairias Drūlijos mintis ir išmintis. Drūlija įkvepia mokytis kurti nuoširdų ir etišką santykį ne tik su aplinkiniais ir pačia aplinka – gamta, bet ir savimi, nes atskleidžia, kaip svarbu pažinti ir suprasti emocinius ir fizinius savo kūno ženklus, kad gebėtume juo kuo tinkamiau pasirūpinti.
Šioje knygelėje karaliauja ne tik jau įprastos jaukios draugystės tarp pasakos veikėjų, bet ir jauki draugystė su miegu, jo ritualais ir įvairiomis gero miego paslaptimis."

Akvilė Giniota, lytiškumo ugdytoja, VU ugdymo mokslų doktorantė

„Ketvirtoji Pelėdos Drūlijos knyga - miego ir sapnų pasaulis. Ši svarbi, daug iššūkių mažylius auginančioms šeimoms kelianti tema knygoje pateikiama visapusiškai ir labai žaismingai.
Čia rasite įvairių paveikių idėjų laikui prieš miegą ir miego metui – tai suteiks šiam procesui įvairovės, įdomumo ir patrauklumo.

Skaitant ketvirtąją Pelėdos Drūlijos knygą tikrai galima prisijaukinti miegą kaip gražų, artimą draugą, kuris yra kiekvieną dieną greta mūsų. Miegas čia pateikiamas kaip šaunus ir be galo žaismingas užsiėmimas, lydimas mielų būtybių „žiovuliukų", jo metu galima džiūgauti, pasipasakoti, draugauti, kurti stebuklus (sapnuoti).

Man asmeniškai didžiausią įspūdį paliko užmigimo technika, atskleista Pietų miego pasakoje, kurioje be galo žaismingai, jautriai ir rūpestingai pateikiamas „žvilgsnis į mūsų kūno vidų" - atskirų kūno dalių pastebėjimas, pagarbos kūnui skatinimas ir atpalaidavimas. Pasirodo, net pasakos gali mokyti relaksacijos būdų!

Ir kaip gražiai IR ŠIOJE Drūlijos pasakų knygoje reaguojama į vaiko nesėkmes, kaip didžiausią vertybę pabrėžiant tarpusavio ryšį! Juk gali nepavykti pagauti žiovuliuko, gali nepavykti užmigti, tačiau visa tai yra „nieko tokio" – svarbiausia švelniai padrąsinti vaiką PABANDYTI DAR KARTĄ, suteikti pagalbos ir kartu pasidžiaugti. Argi ne žavinga? Vat tokia yra ta Ketvirtoji Pelėdos Drūlijos pasakų knyga, kupina malonių netikėtumų, autentiškų iliustracijų ir mokymo pažvelgti giliau."

Ramunė Narkevičiūtė Jarista, vaikų psichologė







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Pelėda Drulija ir žiovuliukai
€23,85

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish