< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Laimingo Gyvenimo Raktas
Robertas Karvauskas

19,70
186p.

Į krepšelį


Sąmoningumo mokyklos „Gyvenimo rytas“ įkūrėjo, lektoriaus Roberto Karvausko knyga „Laimingo Gyvenimo Raktas. Tai, be ko žmogus ne gyvena, o tik egzistuoja lėtoje mirtyje“ - unikalus teorinių žinių ir praktikų kompleksas, leidžiantis žmogui iš esmės pakeisti savo gyvenimą. Pamiršti, kas yra stresas, nerimas, ligos, nelaimės ir mėgautis pilnatvišku gyvenimu, kuriame vyrauja vidinė ramybė, pasitikėjimas, dėkingumas ir entuziazmas. Nuosekli, darni, argumentuota žinių sistema autoriaus širdy ir prote gimė po ilgų tikrosios tiesos paieškų, informacija paremta asmeniniu patyrimu, patikrinta praktiškai. Autoriaus patirtis rodo, kad be šių naujų pagrindų suvokimo ir įsisąmoninimo žmogus ne gyvena, o tik egzistuoja lėtoje mirtyje.

Roberto Karvausko knygoje „Laimingo Gyvenimo Raktas. Tai, be ko žmogus ne gyvena, o tik egzistuoja lėtoje mirtyje“ yra ir nuostabių dovanų, padedančių greičiau ir efektyviau kurti savo laimingą gyvenimą.

„Kai gilios gyvenimo krizės metu beviltiškame atsipalaidavime įvyko gilus praregėjimas, kažkaip neįtikėtinai laisvai, harmoningai ir paprastai gimė Laimingo Gyvenimo Raktas. Tai yra nuosekli, darni, argumentuota, išbaigta žinių sistema, virtusi keturių seminarų ciklu „Laimingo Gyvenimo Raktas", o dabar - ir šia knyga.
Šioje knygoje pateikiamų žinių įsisąmoninimas įgalina suvokti ir priimti tobulėjimui skirtą Visatos informaciją, praktiškai ją taikyti savo gyvenime, pamatyti kitokią savęs ir aplinkinio pasaulio realybę. Toks naujas matymas leidžia žengti naujus žingsnius į gyvenimą, kuriame vyrauja vidinė ramybė ir pilnatvė, nuoširdumas ir dėkingumas, atlaidumas ir pasitikėjimas, fizinė sveikata ir energingumas.
Ši knyga padeda suvokti, kad be kasdieninio Laimingo Gyvenimo Rakto principų naudojimo jokios praktikos ar technikos neatveda į pilnatvę ir ramybę, atverti galimybę kiekvienam savo širdyje atrasti Laimingo Gyvenimo Raktą ir atrakinti savo kelią Į Laimę.
Knygoje taip pat yra praktiškos DOVANOS: 1) skirtukas su nuoroda į naujų savęs ir visumos suvokimo pagrindų 4-ių seminarų ciklo „Laimingo Gyvenimo Raktas" pirmojo seminaro „Tikrosios laimės pagrindai" tau dovanojamą vaizdo įrašą; 2) galimybė išmokti ir praktikuoti unikalią Ramaus Proto Techniką, vos per 3 minutes visiškai nuraminančią proto įtampas ir įgalinančią rasti optimaliausius sprendimus bet kurioje situacijoje.“
Su meile, Robertas Karvauskas







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Laimingo Gyvenimo Raktas
€19,70

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish