< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Lango dekoracija "Mėnulio fazės"
Magiška namų dekoracija

14,00

Į krepšelį


Aukso spalvos Mėnulio fazių dekoracija langams suteiks jūsų erdvei dangiško žavesio ir mistinės energijos. Šiame elegantiškame dirbinyje pavaizduotos mėnulio fazės, gražiai sujungtos švelniomis grandinėlėmis. Ametisto, skaidraus kvarco ir turmalino pakabukais puošta dekoracija sujungia kosmoso grožį ir gydomąją natūralių brangakmenių galią. Puikiai tinka bet kuriam kambariui pagyvinti nežemiška elegancija ir dvasingumu.

Dvasinės ir gydomosios savybės:
Ametistas pasižymi raminamosiomis ir apsauginėmis savybėmis, skaidrusis kvarcas sustiprina energiją ir skaidrumą, o turmalinas įžemina ir apsaugo.

Estetinė elegancija:
Aukso atspalvių ir natūralių brangakmenių derinys sukuria stulbinantį vizualinį įspūdį, suteikdamas jūsų namų interjerui unikalų ir menišką akcentą.

Skatina ramybę:
Mėnulio fazės ir brangakmenių pakabukai kartu sukuria raminančią ir giedrą atmosferą, puikiai tinkančią meditacijai, atsipalaidavimui ar tiesiog mėgavimuisi ramia aplinka.

Puiki dovana:
Ši lango dekoracija puikiai tinka vertinantiems dangaus grožį, dvasinę simboliką ir unikalų namų dekorą - tai apgalvota ir įkvepianti dovana bet kokia proga.

Išmatavimai: 56 x 8 (cm)






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Lango dekoracija "Mėnulio fazės"
€14,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish