< Grįžti į sąrašą

Kianito kristalas
AA kokybė

49,00

Į krepšelį


Kianitas yra emocionalus akmuo, jis nevengia atsidėkoti visatai. Šį aukštos vibracijos akmenį, pasižymintį švelniai mėlynais atspalviais, gaubia lengva ir lyriška energija. Kadaise senovės graikai kianitą palaimino kitu vardu: Disthene, kuris verčiamas kaip dvi stiprybės, atiduodami duoklę retam atsparumui, randamam šiame elegantiškame akmenyje. Kianito stiprybė slypi tame, kad jis neabsorbuoja toksiškos energijos, o jo prigimtis išlieka švari ir turtinga.

Kianitas yra ne tik dvigubos jėgos akmuo, bet ir tiltų statytojas, galintis sujungti mums pažįstamą pasaulį su dvasinėmis visatomis, egzistuojančiomis už mūsų kasdienės erdvės ribų. Dėl stiprios emocinės traukos kianitas taip pat gali puoselėti įgimtus aiškiaregystės gebėjimus, o tai reiškia, kad bendravimas ir ryšys per kūną ir protą tampa palaimingesnis.

Jei jaučiatės pasimetę pasaulyje ir nesusiję su savo ankstesniuoju „aš“, kianito energija gali atgaivinti šį ryšį. Kartais, kai jaučiamės tarsi pasiklydę ir praradę save, pravartu pajusti giminystę su praeitimi, kad galėtume judėti aiškios ateities link. Kianitas taip pat švelniai suderina čakras ir atkuria pusiausvyrą.

Išmatavimai: 11 x 6 x 3.5 (cm).
Svoris: 245 (g).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Kianito kristalas
€49,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish