< Grįžti į sąrašą

Shamans Dream Oracle kortos
Hay House



Žinomas šamaniškojo gydymo autoritetas Alberto Villoldo ir bestseleriais tapusių orakulų ekspertė Colette Baron-Reid vėl susivienijo, kad sukurtų šį ryškiai iliustruotą orakulą, kuris leidžia pasinerti į šamanišką archetipų ir simbolinės sąmonės sapnų pasaulį.

Sapnų pasaulis nuo seno žavi žmogaus psichiką. Senovės mistikai, ankstyvieji religiniai tekstai ir net šiuolaikinė psichoanalizė aprašo sapnų galią kaip būdą suprasti gilesnius mūsų gyvenimo sluoksnius. Mitiniai peizažai ir dvasinės būtybės, su kuriomis susiduriame šioje sakralioje sferoje, formuoja ir kuria mūsų patirtį budriame pasaulyje. Mes visi esame šventieji sapnuotojai, sapnuojantys pasaulį - ką sapnuosite jūs?

Šamano sapnų orakulas - tai galingas mokytojų Alberto Villoldo ir Colette Baron-Reid bendradarbiavimas, kuriame susilieja jo turtingos šamaniškos linijos išmintis ir jos patirtis kuriant orakulus. Šio orakulo vaizdiniai ir įžvalgos semiasi iš šamaniškojo archetipų ir magijos sapnų pasaulio ir siūlo šviežias, šiuolaikiškas interpretacijas. Šis orakulas atskleis, kaip jūsų sapnų peizažai padeda jums kartu kurti savo pasaulį ir įgyvendinti pačius brangiausius ketinimus.

  • Kaladę sudaro: 64 kortos ir vadovas (anglų k.).
  • Pakuotės išmatavimai: 10.2 x 14.2 x 5 (cm).






Artimiausi renginiai
2024-09-23
Taro kursai
Tradicinė Taro sistema, energetiniai dėsniai, konsultavimo subtilybės

Plačiau
Peržiūrėtos prekės
Shamans Dream Oracle kortos
€34,20

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish