< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Angelo auros kvarcas
2 - 3 (cm)

4,60

Į krepšelį


Jeigu kasdieniame gyvenime nuobodžiaujate, jaučiatės išsikvėpę, bendravimas su angelų auros kvarcu pripildys jūsų sielą džiaugsmo ir optimizmo. Angelų auros kvarco akmuo skleidžia aukštos vibracijos energiją, todėl yra puiki energetinė priemonė visiems, įstrigusiems dvasinėje nežinioje.

Angelų auros kvarco akmuo, dar žinomas kaip vienaragio kristalas, padės jums suderinti savo dvasią, kad galėtumėte visiškai išgyventi meilę sau, pasauliui, artimiesiems ir apskritai gyvenimui. 

Angelų auros kvarco akmuo taip pat žinomas dėl to, kad atskleidžia grožį tarp jūsų ryšių su kitais žmonėmis. Kai tik jums gyvenime prireiks daugiau magijos, turėkite angelo auros kvarcą kišenėje arba rankinėje ir visuomet įžvelkite džiaugsmą ir stebuklą visame, ką darote. Jei norite užmegzti dar gilesnį ryšį, pabandykite laikyti akmenį rankoje ir medituoti su jo energija, leisdami, kad per jus tekėtų tyra magija.

Vienas stebuklingiausių akmenų mineralų karalystėje, Angelų auros kvarcas padės į jūsų gyvenimą įnešti stebuklų. Savo kristalų kolekcijoje turėdami angelų auros kvarcą pasiruoškite pakilti ant nežemiškos angelo sparnų energijos. Leiskite jo energijai pakylėti jus ir pažadinti jūsų sielą visai pasaulio magijai.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Angelo auros kvarcas
€4,60

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish