Jau 20 metų su Jumis! Nemokamas siuntimas Lietuvoje nuo 39 EUR!
< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Pirito apyrankė "Gausa"
Magiški aksesuarai

15,00

Į krepšelį


Pirito apyrankė - žavus aksesuaras, kuriame dera metalinis šio į auksą panašaus akmens grožis ir garsi jo metafizinė nauda. Piritas yra kristalas, turintis gilų ryšį su apsauga, energija ir turtais. Nešiodami jį apyrankės pavidalu, galėsite visur su savimi nešiotis jo stiprybės suteikiančias savybes.

Apsaugos ir stiprybės simbolis

Piritas plačiai laikomas apsaugos akmeniu, sukuriančiu energetinį barjerą, saugantį nuo neigiamos emocinės ir aplinkos įtakos. Manoma, kad pirito apyrankės nešiojimas apsaugo nešiotoją nuo žalos ir kartu stiprina vidinę stiprybę bei atsparumą. Tai puikus talismanas tiems, kurie nori būti stiprūs nelaimės akivaizdoje.

Manifestacija ir turto pritraukimas

Piritas nuo seno siejamas su klestėjimu ir finansine gausa. Piritas sustiprina motyvaciją ir skatina aiškių sprendimų priėmimą. Jį mėgsta verslininkai, specialistai ir tie, kurie siekia įgyvendinti finansinius tikslus, nes šis akmuo įkvepia veikti ir būti atkakliems.

Įžeminanti ir subalansuojanti energija

Nepaisant to, kad piritas susijęs su turtais ir ambicijomis, jis taip pat yra įžeminantis akmuo. Jis padeda išlaikyti energijos pusiausvyrą, apsaugo nuo pervargimo ir perdegimo. Pirito apyrankės dėvėjimas gali padėti išlaikyti stabilią, įžemintą mąstyseną ir tuo pat metu susitelkti į tikslų siekimą.

  • Karoliukų diametras: 0.4 (cm).
  • Riešo apimtis: 17 - 18 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!