< Grįžti į sąrašą

NAUJIENA
Raganos šluota su Pentagrama
Magiški ritualai

7,90

Į krepšelį


Iškvieskite senovės magiją ir apsaugą su mūsų mažo fromato raganos šluota su galingu pentagramos pakabuku. Šis žavus ir mistiškas daiktas simbolizuoja dvasinę stiprybę ir harmoniją, puikiai tinka jūsų altoriui, magiškai erdvei ar namų interjerui puošti. Kompaktiška ir gražiai pagaminta šluota į bet kokią aplinką įneša kerų ir šventos simbolikos esenciją.

Pentagramos simbolis:
Ši šluota, papuošta pentagramos simboliu, simbolizuoja apsaugą, pusiausvyrą ir ryšį su penkiais elementais - žeme, oru, ugnimi, vandeniu ir dvasia.

Simbolinė apsauga:
Pentagrama yra galingas apsaugos ir pusiausvyros simbolis, kuris apsaugo nuo neigiamų energijų ir sukuria teigiamos energijos skydą aplink jūsų erdvę.

Stiprina dvasines praktikas:
Ši šluota puikiai tinka ritualams, burtams ir meditacijoms - ji padeda išvalyti aplinką, skatina harmoningą ir dvasiškai turtingą atmosferą.

Estetinis ir mistinis patrauklumas:
Ši šluota, kurioje susipina natūralūs elementai ir laikui nepavaldus pentagramos simbolis, suteikia unikalų ir mistišką akcentą jūsų namų interjerui, todėl ji tampa patraukliu dėmesio centru.

Puiki dovana:
Ši mažo formato šluota idealiai tinka tiems, kurie vertina mistinius ir dvasinius dalykus, todėl ji yra apgalvota ir prasminga dovana raganoms, dvasiniams praktikuotojams ir unikalių namų akcentų mėgėjams.

Išmatavimai: 20 x 10 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Raganos šluota su Pentagrama
€7,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish