< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Rinkinys 'Dvasinis pabudimas'
AUM

17,90

Į krepšelį


Su meile sukūrėme šį rinkinį, kurį galite naudoti kaip įrankį užmegzti ryšiui su savo aukštesniuoju „aš“, išplėsti savo dvasiniui sąmoningumui bei atkurti ryšiui su savimi. 

Palo Santo ispaniškai reiškia „šventas medis“. Šimtmečius naudojamas dvasinėms praktikoms ir energijos valymui. Naudokite Palo Santo lazdelę, kad pakylėtumėte savo vibracijas, įsileistumėte šviesą, išvalytumėte sunkią ir tankią energiją bei visą negatyvą iį savo aplinkos. Tuomet nustatykite naujas intencijas ir įneškite į savo erdvę meilės gausą. 

Selenitas suteikia savo globėjui protinio aiškumo, leidžia išsilaisvinti nuo intelektinių ir psichinių apribojimų. Tai sukuria ramią ir taikią erdvę, kad galėtumėte pasiekti visokeriopą gerovę ir apsaugą.

Šalavijo deginimo ritualo šaknys atėjo iš Amerikos indėnų tradicijų. Šiandien mes deginame šalaviją, kad išvalytų erdvę ar aplinką nuo neigiamos energijos, sukurtume išmintį ir aiškumą. Intecija yra labai svarbus aspektas šiame rituale, todėl prieš uždegant šalaviją paklauskite savęs, ką bandote išvalyti ir (arba) išgydyti ar paleisti savo erdvėje ir savyje.

Juodas obsidianas saugo savo globėją nuo energetinės „taršos“, nuo svetimų blogų ketinimų iki technologinių prietaisų skleidžiamų elektromagnetinių virpesių. Tai padeda integruoti mentalinę įžvalgą į kasdienę kūrybinę veiklą. Laikykite juodąjį obsidianą visur, kur jums reikia ką nors nuveikti nesiblaškant, nesvarbu, ar tai būtų darbo vieta, ar įtempta namų aplinka. Nešiokitės jį su savimi fizinių sunkumų metu, kad paskatintumėte gyvybingumą ir greitą gijimą.

Į rinkinį įeina

- selenitas
- Palo Santo lazdelė
- baltasis šalavijas
- juodasis obsidianas





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Rinkinys 'Dvasinis pabudimas'
€17,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish